Kate Middleton
Divertisment

Schimbare de look post-pandemie. Cum arată Ducesa Kate Middleton după o vizită la coafor

După câteva luni petrecute în carantină, Ducesa de Cambridge a început să fie tot mai prezentă în spațiul public. Mai mult decât atât, în urma unei apariții televizate recente, admiratorii au observat că soția Prințului William a apelat la o schimbare de look.

Într-un material video filmat de jurnaliștii de la BBC, Kate Middleton a impresionat cu o culoare de păr mai deschisă, o rochie feminină și vaporoasă și dezvăluiri inedite despre copiii săi.

Soția Prințului William a primit câteva familii la reședința actuală și a permis jurnaliștilor BBC să filmeze interacțiunea.

Ducesa a glumit că s-a transformat într-o „mașinărie de gătit” pentru George, Charlotte și Louis, care au un apetit uriaș și cer mereu câteva ceva de mâncare.

Îmbrăcată într-o rochie cu buline, Kate le-a mărturisit părinților care au vizitat-o că micuțul Louis nu înțelege prea bine conceptul de distanțare socială și vrea să pună mâna pe toate lucrurile când iese undeva.

"Dacă mergem la plimbare și vede bebeluși, își dorește să îi îmbrățișeze și să pună mâna pe ei", a precizat Ducesa.

Ea a povestit cum a făcut față carantinei, dezvăluind că perioada recentă a fost „pozitivă și dură” în același timp.

„A fost o provocare. Unele părți au fost într-adevăr pozitive pentru că am petrecut timp suplimentar cu copiii. Totodată, ne-am desfășurat în spații limitate și ne-am transformat casa în școală. Asta a fost dificil. Am respectat întotdeauna profesorii, dar stima mea pentru ei a crescut și mai mult."

Kate a adăugat că acum se confruntă cu provocarea de a echilibra reîntoarcerea la job cu dorința de a petrece mai mult timp împreună cu familia.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri