50163233_2272116429693107_7060499886105427968_o
Divertisment

„Scrie o scrisoare, castiga o casa”. Ideea geniala a unei femei care nu reuseste sa isi vanda locuinta

Alla Wagner din Millaeville, Alberta, Canada a suferit un accident serios la spate, care o impiedica sa urce scarile casei de peste 3800 de metri patrati. A incercat in nenumarate randuri sa isi vanda locuinta in valoare de 1,7 milioane de dolari, dar fara succes. Asa ca femeia a avut un moment de ingenionizate si a hotarat sa isi ofere casa printr-un... concurs.

Ce trebuie sa faca cei care isi doresc locuinta? Sa scrie o scrisoare prin care sa explice cum le-ar schimba viata noua casa, daca vor castiga, potrivit Bussines Insider.

„Nu trebuie sa fie neaparat o poveste de suflet pentru ca sunt realista. Vreau sa fie cineva care se va bucura de acest loc, caruia ii va placea sa fie aici si care sa se obisnuiasca cu cartierul, deoarece vecinii sunt oameni incredibili”, spune ea.

Participarea la concursul denumit "Scrie o scrisoare, castiga o casa" costa doar 25 dolari, iar premiu include o pivnita de vinuri, dar si o sala de pian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Wagner spera ca vor participa peste 68.000 de persoane pentru a-si putea recupera investitia. Norocosul castigator va fi selectat in momentul in care suma de 1,7 milioane de dolari se va strange. Tocmai pentru ca acest lucru sa se intample, competitia se poate incheia pe data de 5 aprilie 2019, insa Alla este dispusa sa il prelungeasca pana la 6 luni daca nu vor fi destui participanti.

Singura pretentie a Allei este ca participantii sa fie creativi: „Daca cineva vrea sa scrie o poezie, poate sa scrie o poezie. Daca cineva vrea sa scrie cinci paragrafe, spunandu-mi de ce este important pentru ei sa obtina acest loc, ei pot face asta Am vrut sa fie ceva creativ, oamenii nu trebuie sa fie speriati daca au senzatia ca ei nu sunt buni scriitori si ca nu vor castiga”.

Departajarea va fi facuta cu ajutorul unui grup de persoane diferite, astfel: 500 de scrisori vor fi selectate in finala concursului si vor fi revizuite in mod obiectiv si independent.

Toti solicitantii trebuie sa aiba peste 18 ani si este permisa o singura inscriere/persoana, iar rudele apropiate familiei Wagner nu pot participa.

Foto credit: Facebook/ Write a Letter Win A House

Etichete: concurs , casa , alla wagner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri