meghan markle aparitie publica
Divertisment

Meghan Markle si printul Harry s-au intalnit, la premiera filmului "The Lion King", cu Beyonce si Jay-Z, prilej cu care au discutat despre viata de parinti.

Sfatul de parenting pe care Beyonce i l-a dat lui Meghan Markle

Meghan Markle si printul Harry s-au intalnit, la premiera filmului "The Lion King", cu Beyonce si Jay-Z, prilej cu care au discutat despre viata de parinti.

Ducesa de Sussex a fost surprinsa in timp ce o imbratiseaza pe Beyonce, care i-a spus ca fiul sau, Archie, este "foarte frumos". De asemenea, artista i-a indemnat pe proaspetii parinti sa isi faca timp pentru ei.

„Va iubim. Felicitari pentru venirea pe lume a copilului vostru. Cel mai bun sfat pe care vi-l putem da e sa gasiti mereu timp pentru voi”, le-au spus Beyonce si Jay-Z lui Harry si Meghan.

Conform Daily Mail, se crede ca este pentru prima data cand cele doua femei se intalnesc in persoana, cu toate ca este cunoscut faptul ca Beyonce o admira pe Meghan.

La premiera filmului, sotia printului Harry a imbracat o rochie semnata Joson Wu, in valoare de 3,454 lire sterline. A completat tinuta cu o geanta neagra, Gucci(1,680) si o pereche de pantofi Aquazzura (640 lire).

In ciuda faptului ca este in concediu de maternitate, este a doua aparitie publica a ducesei de Sussex in acest weekend. Ea a mai participat, impreuna cu Kate Middleton, la spectacolul oferit de Simona Halep si Serena Williams, in finala turneului de tenis de la Wimbledon.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?