Shirley MacLaine
Divertisment

Shirley MacLaine. Profimedia

Shirley MacLaine, la 89 de ani. Imagini rare cu actrița de Oscar. Vedeta a mers la restaurantul ei preferat din Malibu

Shirley MacLaine pare să petreacă tot mai mult timp la casa ei din Malibu, după ani de zile în care a locuit la ferma sa din New Mexico. Actrița câștigătoare a Oscarului adoră ieșirile la restaurantul preferat alături de prieteni ori de membri ai familiei. Recent, a fost văzută bucurându-se de o după-amiază cu soare la un local popular din oraș.

MacLaine, în vârstă de 89 de ani, a fost fotografiată la plecare, beneficiind de ajutorul unui membru al familiei, ca măsură de precauție. Vedeta din „Terms Of Endearment” a purtat o haină crem peste un cardigan bej, o bluză roz și pantaloni albatru-gri, la care a potrivit o pereche de saboți de culoare roșie.

Actrița originară din Richmond, Virginia, este sora mai mare a celebrului actor Warren Beatty.

Vedeta și autoarea americană, cunoscută pentru interpretarea unor femei excentrice, dar cu o voință puternică, își petrece timpul în reședința ei din Malibu, când nu se află la ferma din Abiquiu, New Mexico. MacLaine, care va împlini 90 de ani în aprilie, nu s-a ferit de evenimentele din industria divertismentului sau de aparițiile pe covorul roșu, potrivit Daily Mail.

Vedeta de televiziune și film a fost onorată cu un premiu pentru întreaga carieră la Industry Dance Awards 2023 & Cancer Benefit Show.

2023 Industry Dance Awards and Cancer Benefit Show
Shirley MacLaine. 2023 Industry Dance Awards and Cancer Benefit Show. Getty Images

Într-un gest deosebit, cumnata ei, actrița Annette Bening, i-a înmânat trofeul la ceremonie.

Annette Bening (65 de ani) și Beatty (86 de ani) sunt căsătoriți din martie 1992 și au patru copii împreună.

După ce și-a făcut debutul în musicaluri pe Broadway, precum Oklahoma!, MacLaine a apărut în comedia neagră a lui Alfred Hitchcock, „The Trouble with Harry” (1955), care i-a adus Globul de Aur pentru noua stea a anului.

Alte producții care i-au consolidat statutul de vedetă la Hollywood sunt: Around The World In 80 Days (1956), Some Came Running (1958), Ask Any Girl (1959), The Apartment (1960), The Children's Hour (1961), Irma la Douce (1963) and Sweet Charity (1969).

Nominalizată de șase ori la Oscar, MacLaine a câștigat singurul trofeu, la categoria „Cea mai bună actriță”, pentru interpretarea ei captivantă din „Terms Of Endearment” (1983).

De-a lungul carierei sale ilustre, a avut roluri proeminente în filme precum The Turning Point (1977), Steel Magnolias (1989), Postcards From The Edge (1990), In Her Shoes (2005), The Secret Life Of Walter Mitty (2013).

Etichete: shirley maclaine

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri