The IMDb Studio At Acura Festival Village On Location At The 2020 Sundance Film Festival – Day 1
Divertisment

Photo by Rich Polk/Getty Images

Sienna Miller, mărturisiri despre despărțirea de Jude Law: ”Am fost șocată!” Actrița a fost înșelată cu bona copiilor

Au trecut aproape 15 ani de când Sienna Miller și Jude Law s-au despărțit în urma unui scandal monstruos, actorul înșelând-o cu bona copiilor săi. Acum, aceasta a rupt tăcerea și a mărturisit că nu-și poate aminti cele șase săptămâni de după separarea de fostul logodnic.

În cadrul unui interviu pentru The Daily Beast, actrița, în vârstă de 38 de ani, a rupt tăcerea despre relația cu Jude Law, de care s-a despărțit după ce a ieșit la iveală că avea o aventură cu bona copiilor, pe nume Daisy Wright.

Citește și: Mulți spun că seamănă leit cu tătăl ei. Cum arată Iris Law, fiica de 19 ani a actorului Jude Law

Ea a mărturisit că a fost un scandal mediatic monstruos: ”Au fost șase săptămâni teribile, pe care nu mi le amintesc.”, a mărturisit actrița, potrivit Daily Mail.

"Alfie" World Premiere - Arrivals

Aceasta a dezvăluit, de asemenea, că a luptat mult cu ea să ”șteargă” acea perioadă din viața ei, iar în acea perioadă nu-și amintește să fi vorbit cu nici un prieten, nici măcar la telefon.

”Au venit oameni să mă vadă și mi-au povestit apoi că luam cina, dar eu nu-mi amintesc. Eram șocată. Aveam doar 23 de ani. Dacă treci prin asta, simți că poți trece prin orice.”, a mărturisit actrița

Șirul dezvăluirilor nu s-a oprit aici, întrucât actrița în vârstă de 38 de ani și-a deschis inima și a oferit și mai multe detalii.

Citește și: Vedete care au aceeasi varsta, dar arata complet diferit. Cu greu iti dai seama ca sunt de-o seama

”A fost una dintre cele mai mari provocări ale vieții mele, însă sper să nu mai trec vreodată prin așa ceva. Am fost șocată.”, a mai mărturisit actrița.

”A fost foarte greu. Iar una dintre cele mai grele părți a fost să mă lupt cu furia paparazzilor. Ei știau unde voi fi în fiecare seară și mă urmăreau.”, mai adăugat ea.

Cum s-au cunoscut Sienna Miller și Jude Law

Sienna Miller și Jude Law s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”Alfie” și s-au logodit în 2004, de Crăciun, după aproape un an de relație. Ulterior, ea a anulat logodna după ce s-a aflat de aventura lui. Cei doi s-au despărțit în noiembrie 2006, după ce încercările lor de a-și salva relația au eșuat.

Trei ani mai târziu, în 2009, cei doi s-au întâlnit pe Broadway și au petrecut Crăciunul împreună în Barbados, alături de cei trei copii ai lui. Relația lor nu a funcționat nici de această dată, motiv pentru care s-au despărțit în februarie 2011.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri