*EXCLUSIVE* Satisfying the pregnancy cravings? Pregnant actress Sienna Miller was spotted for the FIRST time with partner Oli Green since announcing their pregnancy last month.*STRICTLY NO SUBSCRIPTIONS AND NO SOCIAL SOCIAL MEDIA USE*
Divertisment

Sienna Miller și Oli Green, în Notting Hill. Profimedia

Sienna Miller, primele imagini alături de iubitul ei cu 15 ani mai tânăr, de când s-a aflat că vor deveni părinți

Sienna Miller este însărcinată cu cel de-al doilea ei copil și primul cu iubitul ei în vârstă de 26 de ani. Paparazii i-au surprins în weekend la o plimbare în Notting Hill, prima lor apariție în public de când s-a aflat că vor deveni părinți.

Sienna (41 de ani) și Oli Green au fost fotografiați la magazinul de dulciuri Ottolenghi, foate popular în rândul celebrităților, de unde au cumpărat câteva prăjituri.

Zâmbitori și îndrăgostiți cei doi au radiat de fericire.  

Miller a provocat pentru prima dată speculații că ar fi însărcinată, în august, pe o plajă din Ibiza, unde a petrecut alături de prieteni. 

PREMIUM EXCLUSIVE: Sienna Miller is staying mum but all the signs point to baby number two being on the way as she splashes in the waves in Ibiza.

Actrița avea să confirme zvonurile luna trecută, la evenimentul Vogue World, unde a pozat pe covorul roșu într-o rochie care i-a dezvăluit burtica de gravidă.

Celebrities Seen Attending The Vogue World London 2023 Event At The Theatre Royal Drury Lane
Vogue World London 2023. Sienna Miller. Profimedia

Miller are deja o fiică de zece ani, pe nume Marlowe, din relația cu actorul Tom Sturridge. 

Ea și Green au fost văzuți prima dată împreună la începutul anului 2022, la New York.

Oli, care este de asemenea actor, va juca în noul sezon al serialului „The Crown” în rolul lui Rupert Finch, un prieten de la universitate al prințului și al prințesei de Wales.

Sienna Miller, vacanță în St.Tropez cu Oli Green. Fosta lui Jude Law, pozată în costum de baie

Starul din „Anatomy Of A Scandal” a dezvăluit înainte de a rămâne însărcinată că plănuise să-și înghețe ovulele, mărturisind: „Mi-ar plăcea să am mai mulți copii. Mi-ar plăcea asta și pentru fiica mea. Cred că aș fi deschisă și la căsătorie”.

Etichete: sienna miller , oli green

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri