Rita Ora
Divertisment

Rita Ora s-a mutat în Australia cu iubitul. / Foto: Profimedia

Silueta ei nu se întreține fără efort! Rita Ora, pozată de paparazzi în colanți și bustieră, în drum spre sală

De când petrece mai mult timp în Australia, alături de iubitul ei regizor, Taika Waititi,  Rita Ora pare că nu mai iese din echipamentul de sport. A fugit de frigul din Anglia și se bucură de o iarnă caldă în Australia. Nu a scăpat însă de fotoreporterii care o pândesc la orice pas, iar în ultimul timp au pozat-o mai mult în colanți și bustiere.

Nu are concerte, însă se ocupă să fie în cea mai bună formă fizică. Rita Ora face dese drumuri la sala de sport. Recent, a fost pozată de paparazzi în echipamente mulate. În alb, roz, negru sau gri, solista de 31 de ani arată foarte bine în toate. Chiar și când a poposit la un salon de manichiură, blonda a preferat tot un compleu comod format din colanți și bustieră.

Rita Ora a avut relații cu bărbați celebri

Rita Ora este cunoscută, pe lângă cariera în muzică, și pentru relațiile pe care le-a avut cu Calvin Harris, Andrew Garfield, Rob Kardashian, muzicianul Andrew Watt și Ricky Hil, fiul designerului Tommy Hilfiger. În prezent, aceasta este aproape de o logodnă cu Taika Waititi, regizorul "Thor".

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri