printesa diana gospodarie
Divertisment

Prințesa Diana avea un singur regret/ Profimedia Images

Singura frică a prințesei Diana a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei. De ce se temea fosta soție a prințului Charles

Prințesa Diana, care s-a stins din viață în 1997, în urma unui accident rutier, se temea că cei doi fii ai ei, prințul William și Harry, se vor înstrăina odată cu trecerea timpului. Mai mult de atât, ea avea momente în care se întreba dacă este o mamă bună pentru ei.

Prințesa Diana a petrecut multe luni departe de cei doi copii ai ei, iar acest lucru a determinat-o să se întrebe dacă este o mamă bună pentru ei, potrivit Daily Star.

Mai mult de atât, Petronella Wyatt și-a amintit o întâlnire cu prințesa Diana la o cină ce a avut loc cu doi ani înainte de moartea acesteia.

Atunci, prințesa de Wales i-a făcut câteva mărturisiri privind lunile petrecute departe de cei doi copii ai ei și se întreba cum îi va afecta pe aceștia, însă promitea să-i răsfețe atunci când va avea timp.

Citește și: ”Prințul Harry se simte eliberat după Megexit!” Ce spune fostul duce de Sussex despre scandalul izbucnit după interviul dat lui Oprah

”Am băut mult vin atunci și mi-a spus: ”Sunt îngrijorată pentru băieții mei. Oare sunt o mamă bună pentru ei? Nu-i văd luni de zile, iar apoi îi răsfăț. Uneori, mi-aș dori să am o mașină a timpului.”, a povestit Petronella, potrivit The Sun, aceasta întâlnind-o pe prințesa Diana la scurt timp după ce aceasta a divorțat de prințul Charles.

De asemenea, aceasta a dezvăluit că prințesa Diana se temea că prințul Harry și William se vor înstrăina odată cu trecerea timpului.

Prințesa Diana mărturisea că Harry și William erau foarte apropiați

O scrisoare lăsată de prințesa Diana, care a fost scrisă în martie 1985, la doar șase luni de la nașterea prințul Harry, dezvăluie relația specială dintre el și prințul William.

Potrivit Hello Magazine, în scrisoarea respectivă, ce datează din martie 1985, prințesa Diana vorbește despre legătura specială dintre William și Harry.

Citește și: Prințul Harry i-a supărat și pe americani cu afirmațiile sale. "În curând nu va mai fi dorit nici acolo"

William își adoră fratele mai mic și își petrece cea mai mare parte din timp alintându-l și copleșinându-l cu îmbrățișări și sărutări.”, povestea Diana.

Deși acum nu mai sunt atât de apropiați, în urma dezvăluirilor făcute de prințul Harry în cadrul interviului acordat realizatoarei lui Oprah Winfrey, atunci când erau mici, ei erau foarte uniți.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri