BeFunky-collage (16)
Divertisment

Fostul soț al actriței Naya Rivera, surprins în ipostaze tandre alături de sora ei. Cei doi s-au mutat deja împreună

Nickayla Rivera, sora actriței Naya Rivera, care a fost găsită moartă într-un lac, în luna iulie a acestui an, este în centrul atenției. Potrivit presei internaționale, ea și fostul soț al actriței din ”Glee” au devenit inseparabili după moartea acesteia.

Dacă pe rețelele sociale, Nickayla Rivera, în vârstă de 25 de ani, își plânge sora moartă, în viața de zi cu zi, ea și-ar fi găsit consolare în brațele fostului soț al surorii ei. Ba mai mult, se pare că cei doi s-au mutat deja împreună, într-o locuință din California pe care au închiriat-o împreună pentru a-l crește pe Josey, copil pe care Ryan Dorsey îl are cu Naya.

SORA ACTRIȚEI NAYA RIVERA, MĂRTURISIRI SFÂȘIETOARE LA TREI LUNI DE LA MOARTEA EI: ”SINGURELE LUCRURI IMPORTANTE RĂMÂN FAMILIA ȘI PRIETENII!”

Potrivit Daily Mail, Nickayla Rivera și Ryan Dorsey au fost surprinși în repetate rânduri împreună, cei doi fiind văzuți ba la cumpărături, ba ținându-se de mână la mall, ba în timp ce se îl ajuta pe Ryan să se mute. Mai mult de atât, se pare că cei doi sunt de nedespărțit de când sora tinerei și fosta soție a acestuia a murit, iar ori de câte ori pleacă de acasă, cei doi pleacă împreună.

”Par să se simtă bine unul în compania celuilalt și, evident, se ajută în această perioadă pe care o trăiesc.”, a povestit un martor care i-a văzut într-un supermarket, potrivit sursei citate.

Naya Rivera și Ryan Dorsey au fost împreună patru ani de zile, între 2014-2018. În 2015 au devenit părinții unui băiețel, pe care Naya îl numea ”cea mai mare realizare”, iar în 2018, cei doi au divorțat. Această separare a venit la doi ani de când Naya intentase divorț, în 2016, însă cei doi s-au împăcat.

The UNICEF Dia de los Muertos Black & White Masquerade Ball
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 30: Actors Naya Rivera (L) and Ryan Dorsey at The UNICEF Dia de los Muertos Black & White Masquerade Ball at Hollywood Forever Cemetery benefitting UNICEF’s education programs for Syrian children on October 30, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Jonathan Leibson/Getty Images for U.S. Fund for UNICEF)

Naya Rivera a murit la începutul lunii iulie

În 8 iulie, Rivera a închiriat o barcă și a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de cinci ani pe un lac aflat la 50 de kilometri de Los Angeles. Pentru că nu a reapărut, în aceeași zi au început căutările cu scafandri și elicoptere. Copilul a fost găsit dormind, în barcă. Purta vestă de salvare. Cinci zile mai târziu a fost găsit și trupul neînsuflețit al actriței.

„Pe baza locului în care a fost găsit, caracteristicilor fizice și hainelor și având în vedere că nicio altă persoană nu a fost dată dispărută în zonă, suntem convinși că trupul pe care l-am găsit este al Nayei Rivera. Detectivii au ajuns la concluzia că nu sunt indicii că ar fi fost comisă o crimă sau că ar fi vorba de o sinucidere”, a declarat Bill Ayub, șeriful districtului Ventura.

Credit foto: Profimedia Images

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri