sophie trudeau
Divertisment

arrives at the "Midnight's Children" Premiere at the 2012 Toronto International Film Festival at Roy Thomson Hall on September 9, 2012 in Toronto, Canada.

Sotia premierului canadian Justin Trudeau, infectata cu virusul COVID-19. Regina Spaniei, testata

Sophie Trudeau, sotia premierului Justin Trudeau, este infectata cu Coronavirus, potrivit Biroului Primului-Ministru canadian.

Justin s-a autoizolat imediat ce partenera lui, Sophie, a manifestat simptome asemanatoare gripei dupa intoarcerea dintr-o calatorie in U.K.

"In urma recomandarilor medicale, Sophie Gregoire Trudeau a fost testata pentru COVID-19. Testul a revenit pozitiv. De asemenea, in urma sfaturilor medicale, ea va ramane izolata deocamdata. Se simte bine, ia toate masurile de precautie, iar simptomele ei raman usoare", este declaratia oficiala a cuplului.

Prim-ministrul nu se confrunta cu niciun simptom, dar se izoleaza ca masura de precautie.

Pe continent, Regina Letizia a Spaniei a fost si ea testata de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu un ministru diagnosticat deja.

Fosta jurnalista a dat mana si s-a pupat cu Irene Montero la o gala din Madrid la care au participat impreuna si vrea acum sa se asigure ca nu a luat coronavirus. Si Regele Felipe a fost testat, iar dupa controlul medical au intrat ambii in izolare.

Miercuri, suveranii spanioli au luat cina cu Emmanuelle si Brigitte Macron la Palatul Elysee, insa nu exista informatii potrivit carora Presedintele si Prima Doamna a Frantei ar fi suspecti de coronavirus.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri