de ce femeile regale poarta tiare
Divertisment

Toata lumea stie ca protocolul regal are o serie de reguli stricte, pe care toata familia regala trebuie sa le respecte, fie ca membrilor le place acest lucru sau nu.

Stiai? Care este motivul pentru care femeile regale poarta tiare la receptii

Toata lumea stie ca protocolul regal are o serie de reguli stricte, pe care toata familia regala trebuie sa le respecte, fie ca membrilor le place acest lucru sau nu.

De exemplu, exista reguli de eticheta care spun ce trebuie sa poarte membrii familiei regale pana ce isi anunta oficial logodna- de la manusi, la uniforme militare si fuste in loc de blugi.

Si in cazul receptilor, familiile regale trebuie sa respecte un program impus de protocol. Intotdeauna Craciunul se celebreaza in familiei, iar de Revelion, membrii caselor regale organizeaza fie petreceri private, fie receptii oficiale.

Spre deosebire de ceilalti oameni pentru care alegerea vestimentatiei de sarbatori este o chestiune care tine de stilul personal sau tendinte, membrii familiilor regale trebuie sa se supuna regulilor chiar si la petrecerile private.

Femeilor li se impune sa poarte palarii, iar dupa ora 6 PM, acestea sunt schimbate cu tiare. Obiceiul este vechi de cand lumea si are o explicatie.

"In ceea ce le priveste pe femeile maritate, acest accesoriu este un semn al statutului lor, cum ca sunt casatorite si nu isi cauta sot. Iar domnii prezenti la receptie sunt avertizati in felul acestea sa nu le faca avansuri acestor doamne", a declarat Grant Harrold, fostul majordom al Printului Charles si-al sotiei acestuia, Ducesa de Cornwall.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri