'Daisy Jones and The Six' TV miniseries photocall, Empire State Building, New York, USA - 27 Feb 2023
Divertisment

Suki Waterhouse 'Daisy Jones and The Six'. Profimedia

Suki Waterhouse, stil unic la promovarea „Daisy Jones & The Six”. A întors privirile în blugi super scurți, cu dres rupt, pe tocuri cui

Suki Waterhouse a surprins și încântat cu stilul său vestimentar unic, luni, la The Today Show, unde a mers pentru a-și promova cel mai nou rol, din serialul „Daisy Jones & The Six”.

La ieșirea din studio, fotografii și fanii așteptau să prindă un cadru cu faimosul model care cochetează de câțiva ani cu actoria și muzica. Vedeta a participat apoi și la ședința foto de la The Empire State Building din New York.

Suki, în vârstă de 31 de ani, care o interpretează pe Karen Sirko în „Daisy Jones & The Six”, și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni din denim, un sacou negru cu cămașă crem, o jachetă de blană albă, un dres rupt și o pereche elegantă de pantofi cu toc cui. La toată această vestimentație, a asortat un ruj roșu și ochelari de soare.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Alături de Suki au fost prezente și celelalte două protagoniste ale serialului, Camila Morrone, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, și Riley Keough, fiica regretatei Lisa Marie Presley.

Suki Waterhouse, dezvăluiri despre relația cu starul din „The Batman”

Suki a mărturisit că nu-i vine să creadă cât de fericită e în relația cu Robert Pattinson.

„Sunt șocat că sunt atât de fericită cu cineva de aproape cinci ani”, a spus Waterhouse într-un interviu pentru The Times, acum o săptămână.

Waterhouse și Pattinson au fost văzuți împreună pentru prima dată în 2018, la Londra. De atunci, împart aceeași casă, potrivit The Times.

„Sunt întotdeauna incredibil de încântată când văd că numele lui apare pe telefonul meu sau când primesc un mesaj de la el. Și cred că, la rândul lui, el simte același lucru pentru mine”, a explicat vedeta, adăugând: „Întotdeauna avem atât de multe să ne spunem. Și îl găsesc amuzant.”

Waterhouse a recunoscut, de asemenea, că apelează la starul din „Batman” pentru sfaturi de actorie.

Citește și:

Alice Peneacă este însărcinată. Modelul internațional divorța în 2018 de Bobby Păunescu, acum se iubește cu un tânăr din Constanța

Etichete: suki waterhouse

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?