printul george porecla
Divertisment

Micutul merge la scoala Thomas's Battersea, unde este foarte popular in randul copiilor. Ei chiar folosesc o porecla pentru a il striga pe fiul lui Kate si al lui William, care nu are nicio legatura cu pseudonimul pe care el si l-a ales in urma cu ceva timp: Archie.

Sunt unii dintre cei mai cool mostenitori regali. Cum vor arata peste 21 de ani George, Charlotte, Louis si Archie

Familia regala britanica se mandreste cu copii frumosi si educati, pregatiti pentru a prelua cu demnitate si incredere tronul atunci cand le va sosi randul. Si daca ne era greu sa ne imaginam cum vor arata peste ani stranepotii reginei Elisabeta a II-a, site-ul Cosmetify.com ne vine in ajutor cu portretele care ii infatisaza pe urmasii casei regale britanice la maturitate.

Archie, acum in varsta de sase luni, este portretizat ca un tanar de 21 de ani, care a mostenit parul printului Harry si ochii mamei sale Meghan.

Printesa Charlotte, 4 ani, este infatisata ca o tanara de 25 de ani, cu parul inchis la culoare. Fratele ei mai mare, George, ii seamana mult lui Kate. El a mostenit nasul mamei sale, maxilarul solid si ochii rotunzi, caprui.

Spre deosebire de fratii sai, Louis pare ca a mostenit "obrajii mai plini" si nasul tatalui sau, printul William.

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images & Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri