Deva Cassel
Divertisment

Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci / Foto: Profimedia

Superba fiică a Monicăi Bellucci, în rochie transparentă la filmările unei reclame. Turiștii din Roma s-au înghesuit să o pozeze

Deva Cassel, fiica de 18 ani a Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, a furat toate privirile în Roma, unde a filmat o reclamă pentru Dolce & Gabbana, brand al cărei imagine este de câțiva ani.

Superba adolescentă a apărut în zone emblematice din capitala italiană, îmbrăcată într-o rochie mini din dantelă. Aceasta s-a amestecat printre turiștii care nu au ezitat să o pozeze, impresionați de desfășurarea de forțe, dar și de frumusețea Devei.

Citește și: Fiica cea mare a Monicăi Bellucci este de o frumusețe răpitoare. Deva Cassel a apărut la un show de modă într-o rochie spectaculoasă

Deva Cassel
Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci / Foto: Profimedia
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Ținuta transparentă a devenit un look complet grație machiajului clasic, impecabil, și al părului ei buclat natural. Zâmbitoare, Deva a pozat la Fontana di Trevi și Treptele Spaniole.

Naturală, simpatică, cu trăsături moștenite de la frumoasa ei mamă, Deva a arătat siguranță de sine când a venit vorba să-și ia statutul de model în serios. Îmbrăcată într-o rochie transparentă, pe sub care a purtat lenjerie neagră, tânăra a defilat cu încredere, dar și cu inocența vârstei la purtător.

Deva Cassel
Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci / Foto: Profimedia

Deși are o vârstă fragedă, Deva a început deja să guste din "nectarul celebrității". Încă din 2020, tânăra a devenit imaginea unui parfum, colaborare continuată și anul următor. Conform celor de la Vogue, după ce termină liceul, Deva ar vrea să se mute în New York, unde să-și ia viața în propriile mâini.

Deva Cassel este fiica cea mai mare a Monicai Bellucci și a actorului francez Vincent Cassel. Ea are o sora mai mica, Leonie, în vârstă de 13 ani.

Citește și: Frumusețea se moștenește! Fiica cea mare a Monicăi Bellucci, Deva Cassel, îndrăzneață în paginile unei reviste de top

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri