archie botez
Divertisment

Primul copil al lui Meghan Markle si al printului Harry a fost botezat, in cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor, la care nu au avut acces jurnalistii sau publicul. / Foto: Profimedia

Surpriza pentru Regina Elisabeta a II-a de ziua ei. Ce cadou i-au facut Printul Harry si Meghan Markle

Au trecut luni bune de cand nu si-a mai tinut in brate cel mai mic stranepot. A fost, deci, o adevarata surpriza pentru Regina Angliei sa-l vada pe Archie de ziua sa.

Potrivit publicatiilor mondene americane, Printul Harry, Meghan Markle si micutul Archie au sunat-o prin apel video pe suverana in ziua in care a implinit 94 de ani. Cei trei i-au facut urarile din noua lor casa din California, in care s-au mutat cu putin timp inainte de declararea starii de urgenta in SUA si Marea Britanie.

Harry si Meghan s-au grabit sa faca publica informatia, desi gestul lor a fost in contradictie cu dorintele Palatului Buckingham, care a cerut in mod expres ca detaliile legate de apelurile dintre Regina si familie cu ocazia zilei sale de nastere sa fie private.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Saptamana trecuta, un purtator de cuvant de la Palatul Buckingham a anuntat ca Elisabeta a II-a a decis - pentru prima data in timpul domniei sale - sa renunte la evenimentele dedicate zilei sale de nastere, spunand: "Aniversarea Majestatii Sale nu va fi marcata intr-un mod special anul acesta. Convorbirile telefonice si apelurile video cu familia vor fi private si vor fi pastrate astfel."

Cu toate ca in mod normal Printul Harry si Meghan s-au declarat obsedati de confidentialitate, la scurt timp dupa conversatia cu Regina ei au contactat prin mail o selectie de publicatii alese special, pentru a le impartasi detalii.

Presa mondena din Marea Britanie i-a criticat, dupa ce in urma cu numai cateva zile ei au declarat razboi publicatiilor mondene engleze si au promis ca vor incheia orice fel de legatura cu acestea.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?