Film Society Of Lincoln Center Tribute To Susan Sarandon
Divertisment

David Bowie, Susan Sarandon, Tim Robbins, în 2003. Getty Images

Susan Sarandon, despre ultima discuție cu fostul ei iubit David Bowie: Am avut norocul să fiu lângă el cu două luni înainte să moară

Susan Sarandon a vorbit pentru prima oară despre relația cu fostul ei iubit David Bowie. Într-un interviu cu revista You, actrița câștigătoare de Oscar, în vârstă de 75 de ani, a oferit detalii despre ultima conversație pe care a purtat-o cu artistul britanic, cu o săptămâna înainte ca acesta să moară, în ianuarie 2016. Bowie suferea de cancer la ficat.

Susan și David au început să se întâlnească după ce au jucat împreună în 1983, în filmul „The Hunger”. Au format un cuplu timp de mai mulți ani. Susan s-a casătorit apoi cu Tim Robbins, în 1988, în timp ce David s-a însurat cu  supermodelul Iman în 1992.

„Am avut norocul să fiu lângă el cu două luni înainte să moară. Ne-am regăsit”, a spus Susan. „Am vorbit, ne-am spus lucruri care trebuiau spuse”.

Susan a adăugat: „O iubesc pe soția lui, pe Iman, o persoană egală cu el. Au fost predestinați, era clar că trebuiau să fie împreună. Am păstrat legătura cu ea ".

Susan a spus că l-a văzut pe David în persoană, ultima oară, în decembrie 2015 și a aflat ce se întâmplă cu el, prin ce trecea. 

Cât despre ultima conversație telefonică cu David a fost cam neclară, a povestit Susan.

Actrița se afla pe insula Lesbos în Grecia pentru a evidenția criza refugiaților și tocmai luase un medicament pentru somn.

„Nu puteam să dorm, așa că am luat medicament. Și am avut acest vis că m-a sunat David și că am purtat o conversație”, a spus Susan. „Mai târziu, m-am întrebat: Oare chiar am vorbit cu el? Am luat telefonul și, da, mă sunase. Dar nu-mi amintesc foarte multe”.

„A murit o săptămână mai târziu. Totul este atât de frustrant”, a recunoscut Susan, adăugând că „a existat un curcubeu dublu în New York în ziua în care David Bowie a încetat din viață”.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?