Sylvester Stallone, fotografiat alături de fiica lui/ Profimedia Images
Divertisment

Sylvester Stallone, fotografiat alături de fiica lui/ Profimedia Images

Sylvester Stallone, fotografiat alături de fiica lui. Cât de frumoasă este Sophia la 25 de ani

Sylvester Stallone, actorul în vârstă de 75 de ani, se mândrește nu doar cu o carieră de succes, ci și cu o familie frumoasă. El are cinci copii, Sage, Seargeoh, Sistine, Scarlet și Sophia, aceasta din urmă fiind în centrul atenției de curând.

La doar câteva zile de când Sylvester Stallone și soția lui au aniversat 25 de ani de căsnicie, acesta a fost vizitat pe platourile de filmare de la Tulsa King, din New York, SUA, de fiica lui, Sophia, în vârstă de 25 de ani.

În imaginile surprinse de papparazi, actorul în vârstă de 75 de ani apare îmbrăcat într-un costum bleumarin, pe care l-a asortat cu o cămașă albă. Fiica lui, în schimb, în vârstă de 25 de ani, poartă niște jeanși evazați,un top mulat, ce-i lasă la vedere puțină piele și-i pune în valoare bustul, dar și ochelari de soare supradimensionați, ce-i completează cu succes ținuta. Ea a optat, de asemenea, pentru un machiaj discret, iar părul și l-a coafat în niște bucle lejere, lăsându-le să-i cadă pe spate.

Sylvester Stallone, fotografiat alături de fiica lui
Sylvester Stallone, fotografiat alături de fiica lui/ Profimedia Images

Tânăra a fost fotografiată alături de tatăl ei, pe care-l ținea de braț și a impresionat prin atitudine, ea părând extrem de încrezătoare și sigură pe ea. Ba mai mult, cei doi n-au ezitat să se îmbrățiseze. 

Sylvester Stallone, fotografiat alături de fiica lui Profimedia Images
Sylvester Stallone, fotografiat alături de fiica lui / Profimedia Images

Sylvester Stallone a sărbătorit 25 de ani de căsnicie

Zilele trecute, Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au sărbătorit 25 de ani de căsnicie, iar starul din Rambo i-a transmis un mesaj special soției sale „uimitoare”, pe Instagram.

„Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie ceea ce înseamnă această femeie incredibil de devotată și răbdătoare pentru noi și mi-aș dori doar să mai urmeze alți 25 de ani! Îți mulțumesc, draga mea!”, a scris el în descrierea imaginilor în care apare cu Flavin și fiicele lor. 

Citește și: Sylvester Stallone, la un pas să moară la filmările „Rocky IV”, după ce Dolph Lundgren l-a lovit în inimă: Călugărițele s-au rugat pentru mine

Jennifer i-a răspuns într-un comentariu și a dezvăluit cu această ocazie și secretul mariajului lor. 

„Multumesc, dragostea mea! Te iubesc atât de mult și vom petrece și următorii 25 de ani împreună! Fă-mă să râd și sunt a ta pentru tot restul vieții mele!”.

Sylvester Stallone, într-o zi obișnuită, la prânz cu iubita sa soție, Jennifer. Cum arată cei doi când nu sunt pe covorul roșu

Sly și Jennifer s-au căsătorit în mai 1997 și au împreună trei fete - Sophia (25 de ani), Sistine (23 de ani) și Scarlet (19 ani). Toate cele trei lucrează ca model și au fost alese ambasadoare ale Globurilor de Aur la cea de-a 74-a ediție a galei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?