MISS ENGLAND DOCTOR
Divertisment

PIC FROM Terry Harris/Mercury Press - (PICTURED: Bhasha Mukherjee, 23,atPilgrim Hospital, BostonPIC TAKEN : Tuesday 06 August 2019. ) - Dr England will see you now! These new photos show new Miss England Bhasha Mukherjee hard at work as a junior doctor -- a role she started just HOURS after winning the pageants final. Boffin Bhasha Mukherjee, 23, gained two new titles in the space of 24 hours after winning the prestigious pageant in Newcastle late last Thursday -- before starting her role as an NHS junior doctor at Pilgrim Hospital in Boston, Lincs, the following morning.SEE MERCURY COPY, Image: 463656335, License: Rights-managed, Restrictions: It is not permitted to use or publish this image in a way which does not reflect a fair and true representation of the original context or in a manner which might be defamatory to any person or body or which is likely to bring the image Caters News or its licensees into disrepute., Model Release: no, Credit line: Terry Harris/Mercury Press / Caters News / Profimedia

Tara in care o castigatoare de Miss vrea sa lucreze in prima linie. Cine e tanara doctorita care a impresionat cu gestul ei

Miss Anglia 2019 a decis sa lase tiara si sa revina la munca, in spitale, in timpul pandemiei de coronavirus.

Bhasha Mukherjee era medic primar specializat in medicina respiratorie inainte de a concura La Miss World ca reprezentanta a Angliei, in decembrie 2019.

Dupa ce a castigat titlul, tanara de 24 de ani si-a propus sa ia o pauza de la cariera medicala, astfel incat sa poata calatori in lume pentru diverse activitati umanitare.

Dupa ce a inceput sa primeasca mesaje de la fostii colegi de la Spitalul Pilgrim din Boston, Lincolnshire, Mukherjee a decis sa lase activitatile de Miss si sa isi reia meseria: "Am vrut sa ma intorc acasa. Am vrut sa merg direct la serviciu", a spus tanara care se afla in India cand a fost declarata pandemia.

Mukherjee a continuat: "Am simtit ca pentru asta am obtinut diploma. Cand pot sa contribui mai mult, mai ales cu specializarea mea, daca nu acum?"

Miercuri, 6 aprilie, Mukherjee s-a intors in Anglia si a inceput sa stea in izolare inainte sa se poata intoarce la munca: "Nu este un moment mai bun pentru mine sa fiu Miss Anglia si sa ajut Anglia intr-un moment atat de dificil", a spus ea.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri