Taylor Momsen
Divertisment

Taylor Momsen, micuța Jenny din Gossip Girl, mărturisiri sfâșietoare despre depresie: ”Am crezut că viața mea s-a terminat!”

Taylor Momsen, cântăreața cunoscută pentru rolul lui Jenny pe care l-a interpretat în serialul ”Gossip Girl”, a trecut prin momente cumplite din cauza depresiei și a dependenței de droguri.

Taylor Momsen, în vârstă de doar 27 de ani, și-a lansat de curând un nou album - Death by Rock and Roll și a vorbit despre drama pe care a trăit-o după ce și-a pierdut doi prieteni buni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un interviu pentru Metro UK, cântăreața a vorbit despre pierderea a doi prieteni, și anume a vocalistului și chitaristului Soundgarden, Chriss Cornell. care s-a sinucis în 2017 și a producătorului Kato Khandwala, care a murit într-un accident de motocicletă.

Citește și: Ed Westwick, actorul din ”Gossip Girl”, are iubită cu zece ani mai tânără decât el. Tamara, declarații neașteptate din intimitate

Astfel, aceasta a dezvăluit că pierderea acestora a aruncat-o ”într-o gaură întunecată a depresiei și a abuzului de substanțe”, ea simțind că viața ei s-a terminat.

”Am simțit că viața mea s-a terminat. M-a zdrobit într-un mod pe care nu-l pot explica și nu am fost pregătit ca persoană.”, a povestit tânăra care a precizat că imediat după moartea lui Chriss Cornell și-a anulat turneul și a petrecut mult timp acasă.

Ba mai mult, n-a trecut mult timp și a suferit o nouă pierdere. Moartea lui Kato Khandwala, care îi era prieten bun, a distrus-o.

”A fost al cincilea membru al trupei și cel mai bun prieten al meu. Am fost praf, nimic n-a mai putut opri afundarea în depresie și în abuz de droguri.”, a mai povestit artista, precizând, de asemenea, ”că în acel moment nu era sigură că își va mai dori vreodată să facă muzică.

Citește și: Leighton Meester, actrița din Gossip Girl, a devenit mamă în secret. Soțul ei, în culmea fericirii:”Am un băiețel și este de vi

Taylor, cunoscută pentru rolul interpretat în Gossip Girl, a renunțat la serial în 2011, întrucât și-a dorit să se concentreze exclusiv pe cariera ei muzicală în trupa The Pretty Reckless, în care cântă de când avea 14 ani. Ea și colegii ei, Ben Phillips, Mark Damon și Jamie Perkins, au lansat luna asta primul lor album de la moartea lui Kato, intitulat Death by Rock and Roll, și propriul lor label, Fearless Records.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri