Brad Pitt si Angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt/ Getty Images

Tensiuni între Brad Pitt și Angelina Jolie, din cauza copiilor. Ce au dezvăluit surse apropiate vedetelor

După divorțul cu scandal din 2016, Brad Pitt și Angelina Jolie au încercat să ajungă în ultimii ani la o înțelegere, de dragul copiilor. Deși nu s-au despărțit în termeni amiabili, cei doi au apelat la terapie de familie pentru a trece peste animozități. Acum, surse apropiate celor doi susțin că Brad și Angelina au încetat să mai meargă la terapeut și se ceartă pe cât timp petrece fiecare cu copiii.

Brad Pitt și Angelina Jolie încă își dispută custodia copiilor, iar acest lucru se pare că a creat noi tensiuni între ei. Deși inițial ajunseseră la o înțelegere, aparent acum Brad este nemulțumit de cât timp petrece în compania celor șase copii. Mai mult, Maddox, în vârstă de 19 ani, are dreptul să își aleagă singur cu cine vrea să stea și se pare că nu mai vrea să îl vadă deloc pe Brad Pitt.

“Brad vrea să împartă custodia celor șase copii cu Angelina, însă fosta soție nu a fost de acord cu termenii impuși de acesta”, a spus o sursă apropiată a actorilor.

Aceeași sursă a specificat că Angelina e de acord să ajungă la o înțelegere doar cu condiția ca domiciliul copiilor să nu fie în Los Angeles. Cei mai mici copii sunt la scoală în acest oraș, lucru cu care mama lor nu a fost niciodată de acord. Se știe că Angelina Jolie își dorește să se mute în Londra cu tot cu cei șase copii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri