Thalia
Divertisment

Thalia / Getty Images

Thalia, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată. Artista de 51 de ani și-a impresionat fanii: ”Tu nu îmbătrânești deloc!”

Thalia, celebra actriță și cântăreață, a împlinit 51 de ani în luna august a acestui an, dar continuă să se mențină într-o formă de invidiat, astfel că imaginile pe care le postează pe rețelele sociale fac furori printre fani.

Atentă la ceea ce mănâncă și pasionată de sport, Thalia se mândrește cu o siluetă perfectă, ce ar face invidioasă chiar și o tânără de 30 de ani.

Citește și:  Thalia, la brațul soțului de 72 de ani, într-o apariție publică rară. Artista și Tommy Mottola au împreună doi copii

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îmbrăcată într-o salopetă cu aplicații strălucitoare, pusă în valoare de niște decupaje laterale în dreptul taliei, artista a arătat impecabil, iar faptul că s-a fotografiat și într-o ipostază inedită, ”cocoțată” pe masa din living, i-a impresionat pe fani.

De asemenea, artista a ales să-și completeze ținuta cu o brățară și un inel supradimensionat, iar părul și l-a prins într-un moț în vârful capului.

”Parcă ai avea 30 de ani.”, ”Tu nu îmbrânești deloc.”, ”Ești superbă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Thalia e căsătorită de mai bine de 20 de ani cu Tommy Mottola

Thalia și-a găsit fericirea în brațele lui Tommy Mottola acum mai bine de 20 de ani. Nu de puține ori, artista din Mexic a spus că vede în acesta partenerul perfect și că îi este suflet pereche: "Mă iubește și urâtă, și frumoasă, și supărată, și fericită, și bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt", declara Thalia într-un interviu mai vechi. Și mogulul și-a exprimat iubirea pentru soția lui, iar la cea mai recentă aniversare a căsniciei, i-a spus că este cea mai mare binecuvântare a vieții lui.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1999, la un eveniment organizat de Emilio și Gloria Estefan. S-au căsătorit în decembrie 2000, în New York. Tommy Mottola a mai fost căsătorit, vreme de cinci ani, cu Mariah Carey.

Citește și: Vârsta, doar un număr pentru ea! Thalia, ca o puștoaică la aproape 51 de ani, în pantaloni ultra mulați: ”Pari atât de tânără!”

Etichete: thalia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri