thalia
Divertisment

Thalia, Foto: Getty Images

Thalia, în costum de baie. Imaginile care au atras peste 230.000 de aprecieri pe Instagram

Actrița supranumită "Regina Telenovelelor" impresionează cu silueta ei, la 48 de ani.

Conform revistei Mira!, Thalia este una dintre cele mai înstărite femei de afaceri mexicane, cu o valoare netă de peste 60 de milioane de dolari.

La 48 de ani, artista pozează în costum de baie și marchează schimbare de stil după schimbare de stil, spre încântarea celor peste 14 milioane de fani care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Devenită celebră prin rolurile din "Sărmana Maria", "Rosalinda" sau "Marimar", Thalia a ocupat ani la rândul primele locuri în topul celor mai frumoase femei din lume. Pentru că avea o siluetă perfectă, mulți spuneau că și-ar fi scos două coaste; artista a negat zvonurile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Căsătorită cu unul din cei mai de succes bărbați din industria caselor de discuri, Tommy Mottola, Thalia s-a inspirat de la soțul ei și și-a extins aria de interes.

De câțiva ani buni, ea lansează colecții de haine, accesorii, dulciuri și parfumuri, iar produsele pe care le creează și promovează au mare succes la public.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?