thalia
Divertisment

thalia imbracata intr-o rochie bluemarin stralucitoare pe covorul rosu de la tony awards

Thalia, la 48 de ani. Cat de bine arata acum actrita supranumita "Regina Telenovelelor"

A marcat o generatie cu rolurile din "Sarmana Maria", "Rosalinda" sau "Marimar". Ce face si cum arata acum Thalia?

Artista originara din Mexic continua sa fie activa in plan profesional si, cu toate ca nu mai joaca, se dedica muzicii si numeroaselor sale afaceri.

Casatorita cu unul din cei mai de succes barbati din industria caselor de discuri, Thalia s-a inspirat de la sotul ei si si-a extins aria de interes. De cativa ani buni, ea lanseaza colectii de haine, accesorii, dulciuri si parfumuri, iar produsele pe care le creeaza si promoveaza au mare succes la public.

Conform revistei Mira!, Thalia este una dintre cele mai instarite femei de afaceri mexicane, cu o valoare neta de peste 60 de milioane de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu multi stiu, insa Thalia a suferit de boala Lyme. Prin tratament, schimbari la nivel de dieta si un stil de viata sanatos, artista spune ca simptomele s-au ameliorat si acum se simte foarte bine.

La 48 de ani, artista pozeaza in costum de baie si marcheaza schimbare de stil dupa schimbare de stil, spre incantarea celor peste 14 milioane de fani care ii urmaresc activitatea pe retelele de socializare.

Foto: Guliver/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri