Thalia, mesaj dedicat Nadiei Comăneci
Divertisment

Thalia, mesaj dedicat Nadiei Comăneci / Profimedia Images

Thalia, mărturisire neașteptată despre Nadia Comăneci: ”A fost idolul copilăriei mele, a fost mereu o sursă de inspirație pentru mine!”

Thalia, celebra cântăreață și actriță columbiană în vârstă de 50 de ani, este recunoscută pentru aparițiile nonconformiste, iar de curând și-a surprins total prietenii virtuali, în special pe cei români, întrucât a vorbit despre nimeni alta decât Nadia Comăneci.

Într-un videoclip făcut public pe Instagram, Thalia a dezvăluit că toată viața ei a fost inspirată de Nadia Comăneci și, mai mult de atât, ea a mărturisit că se bucură enorm atunci când vede că celebra sportivă o urmărește pe rețelele sociale și îi apreciază postările.

”Dragilor, vreau să vă povestesc ceva ce am realizat aseară și mi-a venit să urlu de fericire. De când eram copil am fost fan al Nadiei Comăneci, ea a fost mereu o sursă de inspirație pentru mine. Aveam afișe cu ea la mine în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea în presă, din vremea în care câștiga toate acele medalii și celebra notă de 10, nota perfectă pentru reprezentațiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine într-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului. Ieri am realizat că mi-a dat like la aparițiile din câteva publicații și am realizat că am ajuns într-un cerc complet, de la fetița visătoare care visa la fetița campioană. Nadia te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot.”, a spus Thalia despre Nadia Comăneci, mesajul ei fiind apreciat de zeci de mii de persoane.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Evident, sportiva nu a rămas indiferentă în fața acestei postări: ”Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru acest mesaj superb. Felicitări pentru fabuloasa ta carieră. Îți transmit îmbrățișări ție și familiei tale. Sper să ne vedem în curând.”, a scris gimnasta în dreptul postării făcute de artistă.

Thalia, apariție rară la brațul soțului ei 

Thalia și-a găsit fericirea în brațele lui Tommy Mottola. Nu de puține ori, artista din Mexic a spus că vede în acesta partenerul perfect și că îi este suflet pereche: ”Mă iubește și urâtă, și frumoasă, și supărată, și fericită, și bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt”, declara Thalia într-un interviu mai vechi. Și mogulul și-a exprimat iubirea pentru soția lui, iar la cea mai recentă aniversare a căsniciei, i-a spus că este cea mai mare binecuvântare a vieții lui. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1999, la un eveniment organizat de Emilio și Gloria Estefan. S-au căsătorit în decembrie 2000, în New York.

thalia

Citește și: Thalia, irezistibilă la 50 de ani. Artista a pozat seducător într-un body cu imprimeu de leopard

Deși nu apar des împreună la evenimente, Thalia și Tommy nu au putut rata marea petrecere de 90 de ani a lui Clive Davis, și el unul dintre cei mai de succes producători muzicali din lume.

Cântăreața mexicană arată extraordinar la cei 50 de ani ai săi și nu de puține ori a fost asemănată cu o puștoaică. Are un trup ca tras prin inel, o siluetă subțire și același zâmbet care i-a fermecat și pe românii care au adorat-o când au văzut-o în telenovele. Pentru petrecerea aniversară, aceasta a îmbrăcat o rochie neagră și mulată, cu decupaj oblic în zona bustului și o crăpătură generoasă pe picior, reușind să fie și elegantă, dar și plină de senzualitate. 

Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos și a demonstrat că se ține bine la 72 de ani. Elegant, la costum, acesta a fost tot numai un zâmbet. Și are și de ce, având în vedere că o are la braț pe frumoasa Thalia.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri