thalia
Divertisment

Thalia e într-o formă de invidiat la 50 de ani. / Foto: Profimedia

Thalia, superbă și veșnic tânără, îmbrăcată într-un top cu decolteu și vedere la abdomen. Face 51 de ani, dar e tot mai înfloritoare

În aproximativ două luni, Thalia împlinește 51 de ani, dar se arată la fel de tonică, de frumoasă și de surâzătoare ca pe vremea când făcea furori în telenovele. Artista mexicană arată extraordinar la vârsta sa și nu de puține ori a fost asemănată cu o puștoaică. Are un trup ca tras prin inel, o siluetă subțire și același zâmbet care i-a fermecat și pe românii care au adorat-o când au văzut-o în rolul lui Marimar sau al Rosalindei.

Activă pe Instagram, acolo unde a strâns aproape 20 de milioane de admiratori, Thalia împărtășește cu aceștia crâmpeie din viața ei de zi cu zi, dar și din activitatea profesională. Zilele acestea, vedeta a postat un selfie care o arată într-o formă de invidiat, cu abdomenul la vedere și cu decolteul acoperit doar pe jumătate de un top tip corset, cu mâneci din plasă. Cu zâmbetul cuceritor la purtător, Thalia a fost imaginea bunei dispoziții și a frumuseții.

Citește și: Thalia, la brațul soțului de 72 de ani, într-o apariție publică rară. Artista și Tommy Mottola au împreună doi copii

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Laudele au curs la postarea "reginei telenovelelor": "Wow! Cum explici că ești așa frumoasă?"; "Ce abdomen!"; "Ești frumoasă"; "Regină", i-au scris fanii și colegii de breaslă.

În urmă cu două luni, Thalia a bifat o apariție rară la brațul soțului ei de 72 de ani

Deși nu apar des împreună la evenimente, Thalia și soțul ei, Tommy Mottola, nu au putut rata, în luna aprilie, marea petrecere de 90 de ani a lui Clive Davis, și el unul dintre cei mai de succes producători muzicali din lume.

Citește și: Thalia, irezistibilă la 50 de ani. Artista a pozat seducător într-un body cu imprimeu de leopard

thalia

Pentru petrecerea aniversară, aceasta a îmbrăcat o rochie neagră și mulată, cu decupaj oblic în zona bustului și o crăpătură generoasă pe picior, reușind să fie și elegantă, dar și plină de senzualitate. 

Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos și a demonstrat că se ține bine la 72 de ani. Elegant, la costum, acesta a fost tot numai un zâmbet. Și are și de ce, având în vedere că o are la braț pe frumoasa Thalia.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

 

Etichete: thalia , selfie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri