Amazon Studios' "All The Old Knives" Los Angeles Special Screening - Red Carpet
Divertisment

Thandiwe Newton - 'All the Old Knives'. Profimedia

Thandiwe Newton, cea mai îndrăzneață ținută, la proiecția „All The Old Knives”. Două bretele largi i-au evidențiat abdomenul perfect

Thandiwe Newton a fost în centrul atenției la proiecția „All The Old Knives” de la The London West Hollywood din Beverly Hills, Los Angeles. Actrița în vârstă de 49 de ani a atras toate privirile într-o ținută foarte decupată, care i-a scos în evidență abdomenul perfect.

Amazon Studios' "All The Old Knives" Los Angeles Special Screening - Red Carpet
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 09: Thandiwe Newton attends Amazon Studios' "All The Old Knives" Los Angeles Special Screening at The London West Hollywood at Beverly Hills on March 09, 2022 in West Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Thandiwe a impresionat într-o fustă cu impremiu floral, pe care erau cusute paiete și mărgele, fixată cu două bretele care îi acopereau decolteul. Starul din „Westworld” a asortat și o jachetă de piele lucioasă pe care a prins o fundă în culorile galben și albastru, pentru a-și arăta astfel sprijinul pentru Ucraina în timpul invaziei ruse.

Alături de Thandie s-a aflat chipeșul ei coleg Chris Pine. Acesta a optat pentru un costum alb-gri. 

Thandiwe Newton și Chris Pine, în vârstă de 41 de ani, joacă rolul unor agenți CIA, foști iubiți, care se reunesc pentru a reevalua o misiune din Viena în care un „agent ar fi putut fi compromis”, potrivit IMDb.

Pe www.peroz.ro:

Lady Gaga, fan al cafelei de dimineață. Artista, în colanți și fără urmă de machiaj, la cafenea în Los Angeles

 

Etichete: thandiwe newton

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri