kate middleton
Divertisment

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Ținuta aleasă de Kate Middleton pentru a merge la plantat de flori. Cum a fost fotografiată Ducesa

O dată cu relaxarea interdicțiilor din Regatul Unit, Ducesa de Cambridge a început să efectueze din nou vizite oficiale. La cea mai recentă apariție, ea nu s-a sfiit să se murdărească puțin, chiar daca era îmbracată elegant şi feminin.

Kate Middleton s-a întâlnit cu familii din Spitalele de Copii Hospice din apropierea casei în care locuiește pe perioada pandemiei și a luat parte la o sesiune de grădinărit, plantând flori alături de voluntari.

Cu ocazia vizitei oficiale, Ducesa Kate a îmbrăcat o rochie midi cu imprimeu floral, pe care a accesorizat-o cu espadrile nude și cercei accesibili. Ţinuta constă într-o creaţie de a 180£ a brand-ului Faithfull şi încălţăminte 135£.

Într-un sondaj recent, admiratorii au votat aceasta apariţie drept favorita lor din pandemie.

„Folosind plantele cumpărate de la Fakenham Garden Center săptămana trecută, Ducesa a lucrat alături de fiecare grădinar voluntar pentru a planta flori care să ofere o oază de liniște copiilor din spital și părinților lor”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La prima ei apariție după relaxarea interdicțiilor, soția Prințului William a optat pentru o ținută lejeră, adecvată activității pe care a făcut-o.

Atunci, Kate a vizitat Fakenham Garden Center din Norfolk, unde a stat de vorbă cu proprietarii și personalul și a achiziționat plante pentru a încuraja afacerea locală.

Călcând pe urmele Prințesei Diana, care nu ezita să dea mană în public cu bolnavii de SIDA, Ducii de Cambridge vor interacționa cât pot de mult cu britanicii în această perioadă, potrivit corespondentului regal al The Mail.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri