meghan markle colectie haine
Divertisment

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, anunta ca va lansa o colectie capsula de haine pentru Smart Works, o organizatie caritabila care ajuta femeile dezavantajate sa intre sau sa se intoarca pe piata muncii.

Toate detaliile despre colectia de haine pe care Meghan Markle o va lansa pentru o cauza nobila

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a anuntat ca va lansa o colectie-capsula de haine pentru Smart Works, o organizatie caritabila care ajuta femeile dezavantajate sa intre sau sa se intoarca pe piata muncii.

Colectia va fi lansata la finalul anului, iar la fiecare piesa vestimentara vanduta, una noua va fi donata.

"Nu numai ca acest lucru ne permite sa fim parte din povestea fiecareia, ne aminteste ca nu suntem singure. (...) Nu este doar despre a-ti dona hainele si a vedea unde ajung, este despre a face parte din povestile de succes ale fiecareia, ca femei", a explicat ducesa.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Pentru realizarea proiectului, Meghan a recrutat o echipa impresionanta de colaboratori: Marks&Spencer, John Lewis, Jigsaw si Misha Nonoo.

Zilele trecute, sotia Printului Harry a dezvaluit ca este guest-editor pentru numarul de septembrie al publicatiei British Vogue. 

Pentru acest numar al revistei, Meghan Markle a lucrat sapte luni alaturi de redactorul-sef al publicatiei, iar sotia printului Harry spera ca cititorii sa fie la fel de inspirati precum ea de "fortele pentru schimbare pe care le vor regasi in aceste pagini".

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri