Tom Brady și Gisele Bundchen
Divertisment

Tom Brady și Gisele Bundchen / Getty Images

Tom Brady, rănit de decizia lui Gisele Bündchen de a divorța: ”Nu-și dorește o luptă!” Cei doi au de împărțit o avere uriașă

Gisele Bündchen și Tom Brady trec printr-o perioadă dificilă. După luni de zile în care s-a vorbit despre o separare iminentă între cei doi, aceștia și-au angajat avocați specializați în divorțuri, iar acum ies alte detalii despre cei doi.

Potrivit unei surse apropiate de jucătorul de fotbal american, cea care își dorește divorțul cu orice preț este supermodelul. Mai mult de atât, acesta ar fi ”dărâmat” de decizia luată de partenera sa.

Citește și: Gisele Bundchen, în formă și la 40 de ani: ”Mă simt mai bine acum decât la 30 de ani!” Care sunt secretele frumuseții ei

”E evident că e rănit, că suferă.”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Tom Brady, care a adăugat: ”Se simte foarte rănit.”

În ultimele luni, în presa internațională au apărut informații potrivit cărora Tom Brady și Gisele Bündchen ar traversa o perioadă foarte dificilă, având numeroase discuții tensionate, care au apărut după ce sportivul a decis să-și reia cariera în NFL, deși anunțase că se va retrage.

Potrivit unor suese citate de People, modelul și-ar fi dorit ca acesta să petreacă mai mult timp cu familia, iar decizia de a reveni în lumea sportului a cauzat multă tensiune între cei doi.

Citește și: Gisele Bundchen, în formă și la 40 de ani: ”Mă simt mai bine acum decât la 30 de ani!” Care sunt secretele frumuseții ei

Tom Brady și Gisele Bündchen și-au angajat avocați specializați în divorțuri

Potrivit presei internaționale, cei doi au făcut deja primul pas spre divorț, angajându-și avocați specializați, mai ales că aceștia au de împărțit o avere de mai bine de sute de milioane de euro.

”Ea este cea care își dorește divorțul. El nu-și dorește o luptă, dar va face tot ce poate pentru a se proteja. Iar dacă divorțul va avea loc, căci așa se pare acum, el vrea să treacă prin el cât mai ușor cu putință.”, a mai precizat sursa respectivă.

Gisele Bündchen și Tom Brady
Gisele Bündchen și Tom Brady s-au căsătorit în 2009. / Getty Images

Tom Brady și Gisele au început să se întâlnească în 2006, chiar în timp ce fosta lui parteneră Bridget era însărcinată. Trei ani mai târziu, în 2009, ei s-au căsătorit. Acum, 13 ani mai târziu, ei au doi copii împreună - Benjamin, 12 ani și Vivian, de 11 ani. De asemenea, Tom Brady mai are un fiu, în vârstă de 15 ani. 

Tom Brady și Gisele Bundchen, divorț de 650 de milioane de euro

Brady, jucător cu șapte titluri câștigate în NFL și cinci premii de cel mai bun jucător din SuperBowl, are o avere estimată la 200 de milioane de euro, în timp ce Gisele este unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, având în conturi 450 de milioane de euro.  Astfel, în cazul unui divorț între cei doi, aceștia ar trebui să se bată pentru 650 de milioane de dolari la tribunal. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri