KIIS FM's 2012 Jingle Ball - Night 2 - Show
Divertisment

Photo by Christopher Polk/Getty Images

Tom Parker, cântăreț de 32 de ani, diagnosticat cu o boală în fază terminală: ”Voi lupta până în ultima clipă!” Soția lui e însărcinată

Tom Parker, un artist în vârstă de 32 de ani, fost membru al formației ”The Wanted”, a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală ce nu poate fi operată.

Cântărețul în vârstă de 32 de ani, care așteaptă al doilea copil cu soția sa, Kelsey, a declarat că familia sa este devastată după ce a primit această veste. Deși știe că nu poate fi operat, acesta a mărturisit că ”va lupta până-n ultima clipă, de dragul soției sale însărcinate și a fiicei sale.

Ultimele informații despre Sarah Harding, cântăreața diagnosticată cu cancer în fază terminală: ”Urmează un tratament intensiv!”

Tom Parker a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, un glioblastom de gradul patru, iar în prezent artistul urmează ședințe de radioterapie și de chimioterapie, în încercarea de a-și prelungi viața.

Potrivit Daily Mail, durata de viață pentru o astfel de afecțiune este între trei și 18 luni după diagnostic.

Anunțul teribil a fost făcut de artist pe pagina de Facebook, unde acesta a postat o fotografie cu familia lui.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Bună, dragilor. Știți cu toții că nu am fost activ pe social media în ultimele săptămâni, iar acum a venit momentul să aflați de ce. Nu e ușor să vă spun asta, însă am fost diagnosticat cu o tumoră pe creier și sunt deja sub tratament.”, a scris Tom Parker pe Facebook.

Cum arată Sara Carbonero la aproape un an de zile de când a încheiat ședințele de chimioterapie

”Suntem devastați, dar vom lupta până în ultima clipă. Nu ne dorim mila voastră, vrem doar dragoste. Împreună vom trece și peste această boală teribilă. Va fi o luptă grea, dar dragostea și suportul vostru mă va ajuta să trec și prin asta.”, a scris artistul în dreptul fotografiei făcute publice.

Glioblastomul în stadiul patru este o tumoră malignă, fiind cea mai agresivă formă de tumoră cerebrală a adultului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri