meghan markle printul harry
Divertisment

Tot ce trebuie sa stii despre bebelusul lui Meghan Markle si al Printului Harry

Meghan Markle si Printul Harry se pregatesc sa devina parinti in primavara acestui an. Cei doi au dat marea veste in timpul turneului din Australia, din luna octombrie.

Ce rang va avea?

Copilul lui Meghan Markle si Printului Harry nu va fi print sau printesa. El va deveni conte, ca prim titlu regal inferior titlului pe care il poarta tatal sau. Daca va fi baiat, el va purta titulatura regala de Conte de Dumbarton, iar daca va fi fata, Lady Mountbatten-Windsor. Bebelusul va fi al saptelea in linia de succesiune la tron, dupa tatal sau.

Cum se va numi?

Ducesa sustine ca nu cunoaste sexul bebelusului, asa ca e greu de spus ce nume va alege. In timp ce unii sugereaza ca micutul/micuta va fi Kelly (nume unisex), pariurile spun ca numele va fi Victoria daca Meghan va aduce pe lume o fata sau Albert daca bebelusul va fi baiat.

Unde se va naste?

Un alt mister. E posibil ca marele eveniment sa aiba loc la Spitalul St Mary, Paddington, Londra, unde Ducesa de Cambridge i-a adus pe lume pe cei trei copii ai sai. De asemenea, este locul unde a venit pe lume Printul Harry, in 1984. 

Exista insa si zvonuri potrivit carora Meghan spera la o nastere naturala acasa si se spune ca urmeaza un regim de acupunctura pentru a se pregati pentru venirea pe lume a bebelusului.

Va avea dadaca?

Nichill sustine ca Meghan si Harry nu vor angaja o bona, ci se vor baza pe ajutorul mamei ducesei, Daria Ragland, de care cei doi sunt foarte apropiati. Bebelusul ar putea avea dubla cetatenie, americano-britanica, daca parintii sai vor solicita asta.

In prezent, Meghan are cetatenie americana si intentioneaza sa o obtina si pe cea britanica.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri