cooke maroney
Divertisment

Actrita americana Jennifer Lawrence s-a logodit, la inceputul acestui an, cu directorul unei galerii de arta, pe numele sau Cooke Maroney, cu care avea pe atunci o relatie de doar opt luni.

Tot ce trebuie sa stii despre Cooke Maroney, viitorul sot al lui Jennifer Lawrence

Actrita americana Jennifer Lawrence s-a logodit la inceputul acestui an cu directorul unei galerii de arta, Cooke Maroney, cu care avea pe atunci o relatie de doar opt luni.

Recent, cei doi au organizat o petrecere de logodna la care au fost invitati prietenii apropiati. Actrita a purtat o rochie roz, in valoare de 2,300 de dolari, semnata L. Wells, pe care a accesorizat-o cu geanta Roger Vivier, bijuterii Fred Leighton si pantofi nude Casadei. Viitorul sau sot a optat pentru un costum clasic, negru.

Dar sa aflam mai multe despre el.

Maroney este directorul Gladstone Gallery din New York, care reprezinta clienti de renume din lumea artei, inclusiv tatal Lenei Dunham, Carroll Dunham, Printul Richard, Anish Kapoor si Matthew Barney. A lucrat anterior la prestigioasa galerie Gagosian, dupa ce a studiat istoria artei la NYU.

A crescut in Vermont

Parintii lui Maroney, James Maroney si Suki Fredericks, detin o ferma in Leicester, Vermont. Conform publicatiei Medium, familia s-a mutat departe de oras pe vremea cand Cooke avea o varsta frageda. Inainte de mutare, tatal lui Maroney era un distribuitor de arta in Manhattan. Viitorul sot al lui Jennifer Lawrence mai are o sora, Annabelle.

A intalnit-o pe Jennifer printr-un prieten comun

Laura Simpson a fost cea care le-a facut cunostinta. La scurt timp dupa ce s-au cunoscut, au format un cuplu, dar au fost foarte atenti sa nu fie vazuti impreuna.

Jennifer Lawrence si Cooke Maroney au fost vazuti impreuna, pentru prima data, in iunie 2018.

Numai cuvinte de lauda la adresa lui

Conform The Cut, oamenii cu care au vorbit cu jurnalistii publicatiei, l-au descris ca fiind "un tip dragut si pus pe distractie", "un tip minunat" si un "om bun".

Nu este activ pe retelele de socializare

Maroney pare absent de pe platforme precum Facebook si Twitter. In prezent, are doar un profil de Instagram pe care il tine privat, unde este urmarit de catre 2.000 de persoane.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri