regina elisabeta printul philip
Divertisment

S-au indragostit unul de celalalt si s-au logodit in secret, ceea ce nu era permis intr-o familie regala. Iubirea dintre Regina Elisabeta si Printul Philip nu a fost lipsita de obstacole, insa rezista de peste 70 de ani.

Traditia ciudata pe care Regina Elisabeta si Printul Philip o au de peste 72 de ani

S-au indragostit unul de celalalt si s-au logodit in secret, ceea ce nu era permis intr-o familie regala. Iubirea dintre Regina Elisabeta si Printul Philip nu a fost lipsita de obstacole, insa rezista de peste 70 de ani.

Inainte de casatorie, Philip a renuntat la titlul de Print al Greciei si Danemarcei si a adoptat numele de familie al mamei sale britanice, devenind Locotenent Philip Mountbatten. Mai mult, din dragoste pentru Elisabeta el s-a convertit de la ortodoxie la anglicanism.

Tot pentru a se putea casatori cu Regina, Printul Philip a fost nevoit sa renunte la fumat si la cariera sa de soldat.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Cei doi s-au casatorit in noiembrie 1947. Ceremonia a fost una restransa si simpla. Si-au petrecut luna de miere la Balmoral Estates, care a devenit una dintre resedintele preferate ale Reginei Elisabeta. Nu a trecut mult timp pana cand tanarul cuplu a avut primul copil, pe Printul Charles, in noiembrie 1948.

Familia lor s-a marit cand pe lume au venit Andrew, Ducele de York, Ducele de Wessex, Edward, si Printesa Anne.

Regina Elisabeta si Printul Philip au dormitoare separate

In prezent, dupa 72 de ani impreuna, Regina Elisabeta si sotul sau sunt, in continuare, un cuplu fericit. In timp ce multe voci au sugerat faptul ca cei doi dorm in camere separate, nu exista niciun detaliu care sa sugereze ca cei doi au probleme.

De fapt, in Anglia, este un lucru obisnuit ca cei din clasa superioara sa aiba dormitoare separate.

„In Anglia, clasa superioara intotdeauna a avut dormitoare separate. Nu vrei sa fii deranjat de sforait sau de vreun picior ratacit. Cand te simti bine iti imparti camera. Este dragut sa poti alege”, declara Lady Pamela Hicks, verișoara ducelui de Edinburgh.

Cu toate acestea, Regina si Printul Philip impart aceeasi camera cu anumite ocazii, de fiecare data cand se "simt confortabil", conform specialistilor familiei regale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri