*EXCLUSIVE* Maria Shriver enjoys a late lunch with her boys
Divertisment

Maria Shriver, Patrick și Christopher, în Brentwood. Profimedia

Transformare impresionantă pentru Christopher, fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger, după ce a slăbit zeci de kilograme

Transformare impresionantă pentru fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger. Christopher a slăbit vizibil, după ce anul trecut și-a impus un stil de viață sănătos, notează Hollywood Life, potrivit Daily Mail.

Tânărul de 24 de ani a fost fotografiat la un salon de înfrumusețare din Brentwood. A mers acolo pentru pedichiură, împreună cu mama și sora lui, Christina.

„Christopher și-a făcut un țel din asta, să fie în formă maximă la absolvirea facultății și s-a ținut de aceast obiectiv”, a declarat o sursă pentru HL.

„A început să se antreneze și să facă alegeri alimentare mai bune. Au fost anii de facultate, dar acum a crescut și este gata să aibă mai multă grijă de el”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Christopher este absolvent al Universității din Michigan. 

Tânărul nu a urmat o dietă șoc, ci a renunțat treptat la alimentele nocive și a făcut foarte mult sport. 

Eforturile sale i-au impresionat pe membrii familiei.

Luna trecută, când a împlinit 24 de ani, Arnold și Patrick Schwarzenegger i-au lăudat ambiția pe Instagram:

„Între clasele de box, de ridicări de greutăți, stretching, ciclism și altele, nici nu mai pot să țin pasul cu tine!”, a comentat starul din „Terminator”. 

Patrick a notat la rândul său: „Sunt mândru de tine. Un nou job. Să fii cel mai tare la sală. Ești o cu totul altă persoană. Abia aștept să văd ce ne mai aduce și anul acesta.”

Arnold are patru copii cu cea care i-a devenit fostă soție, Maria Shriver: Katherine, Christina, Patrick  și Christopher. Actorul mai are un fiu, Joseph Baena, în urma aventurii pe care a avut-o cu menajera Mildred Baena, pe când încă era căsătorit cu Maria. Relația extraconjugală a ținut prima pagină a publicațiilor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri