CHOCOLAT_KS_29_000108
Divertisment

juliette binoche chocolat

Transformarea frumoasei Juliette Binoche. Cum arată acum actrița care făcea furori în anii '90

Juliette Binoche, spectaculoasa actrița din Franța, a cunoscut succesul la nivel internațional datorită unor filme precum Pacientul englez (The English Patient) și Ciocolată cu dragoste (Chocolat), pe care le poți urmări în aplicația Digi Online, în secțiunea TV 1000, aici.

După ce a absolvit Conservatoire național supérieur d'art dramatique, din Franța, Juliette Binoche a încântat publicul întâi pe scena teatrelor și ulterior în pelicule precum Rendez-Vous și The Unbearable Lightness of Being.

Anul 1992 a transformat-o pe Binoche într-una din cele mai recunoscute actrițe europene din lume, cu ajutorul filmelor Pasiune Fatală (Fatale), în care a jucat alături de Jeremy Irons, și La răscruce de vânturi (Wuthering Heights), cu Ralph Fiennes.

Binoche și Fiennes au apărut din nou împreună pe ecran în anii ‘90, de această dată pentru filmul-capodoperă Pacientul englez (The English Patient), ce i-a adus actriței și un Premiu Oscar pentru Cea mai bună actrița în rol secundar.

Filmul are loc în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când un străin misterios e îngrijit de trupele britanice, care nu-i cunosc trecutul periculos.

Vezi Pacientul englez (The English Patient) sâmbătă, 28 martie, la ora 18:40 pe aplicația Digi Online, în secțiunea TV 1000, aici

În anul 2000, actrița a mai primit o nominalizare la Premiile Oscar, de această dată pentru Cea mai bună actrița în rol principal, pentru prestația din pelicula Ciocolată cu dragoste (Chocolat).

European Film Awards 2019

Pentru pregătirea acestui rol, Binoche a învățat să facă ciocolată într-un cunoscut magazin de dulciuri din Paris.

În Ciocolată cu dragoste (Chocolat), Vianne (Binoche) deschide o ciocolaterie într-un târgușor adormit din Franța, stârnind o întreagă frenezie. Dulciurile ei delicioase îi inspiră parcă în mod magic pe localnicii până atunci foarte stricți ai micului oraș, printre care printre care se numără Armande (Judi Dench) și străinul misterios Roux (Johnny Depp).

Vezi Ciocolată cu dragoste (Chocolat) miercuri, 25 martie, la ora 22:00 pe aplicația Digi Online, în secțiunea TV 1000, aici

Binoche a primit și Premiul Cannes pentru Cea mai bună actrița în rol principal pentru Copie conformă (Copie conforme), în 2010, și a fost nominalizată la zeci de premii prestigioase în întreagă lume de-a lungul carierei impresionante.

"La Vérité" (The Truth) And Opening Ceremony Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival

După succesul cunoscut, Binoche a devenit una dintre cele mai apreciate vedete în Franța, unde presa a numit-o “La Binoche” datorită statutului ei.

Actrița renumită continuă să joace, atât pe scenă, cât și pe marele ecran. Pe plan personal, Binoche are doi copii, Raphael și Hana, și se implică frecvent în cauze umanitare internaționale.

Sursa foto: Profimedia/Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?