Khloe Kardashian
Divertisment

Khloe Kardashian. Profimedia

Transformarea lui Khloe Kardashian. Cât de mult s-a schimbat în 10 ani: Am avut multă vreme o relație nesănătoasă cu mâncarea

Ani de zile, Khloe Kardashian a luptat cu kilogramele în plus. Vedeta de reality show a recunoscut că obișnuia să mănânce pe fond emoțional, consumând alimente deloc sănătoase, mai ales când se simțea tristă. Astăzi, Khloe și-a prezentat noua siluetă în paginile celui mai recent număr al revistei Health și a dezvăluit că în continuare o „doboară” anumite critici de pe Instagram: „Uneori las astfel de lucruri să ajungă la mine și să mă afecteze”.

Khloe Kardashian s-a antrenat intens pentru a fi în formă maximă, pentru ședință foto de revistă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timpul interviului cu „Health”, sora celebrei Kim Kardashian, în vârstă de 37 de ani, a declarat:

„În mod normal, pe măsură ce înaintezi în vârstă te călești, devii mai puternic. Dar, uneori, las tot felul de comentarii să ajungă la mine”, a declarat starul „Keeping Up With The Kardashians”.

„În toată ecuația asta, este vorba despre minte, trup și suflet. Dacă nu sunt puternică din punct de vedere psihic, atunci simt că nici fizic nu pot face ceea ce îmi propun”, a explicat ea.

„Nu totul este despre aspectul fizic. Acesta e un produs secundar. Îți dai seama când cineva e cu adevărat fericit prin starea sa emoțională”.

Pe rețelele sociale, Khloe Kardashian a fost acuzată în ultima perioadă că a recurs la proceduri și operații estetice pentru a-și schimba look-ul. A recunoscut ulterior că a apelat la o intervenție chirurgicală pentru a-și modifica nasul.

Khloe a mai povestit pentru „Health” că sportul a reprezentat drumul ei spre un stil de viață sănătos.

„Când am început să mă antrenez, am decis să fac câteva schimbări în stilul meu de viață”. Kardashian a explicat că s-a concentrat pe eliminarea a câte un factor nociv pe saptămână. Și de câte ori a făcut asta, a înlocuit acel lucru rău cu unul bun, sănătos. 

Khloe Kardashian a vorbit și despre relația ei cu mâncarea. A recunoscut că ani de zile a mâncat pe fond emoțional, consumând numeroase alimente când se simțea tristă.

„Am avut întotdeauna  o relație foarte nesănătoasă cu mâncarea. Când eram mai tânără și treceam printr-o perioadă grea, mâncam - am fost un consumator emoțional. Apoi uram felul în care mă simțeam. Simțeam nevoia să mă pedepsesc”.

A început să încerce apoi tot felul de diete, dar a realizat că trebuie să facă schimbări și de altă natură. Una dintre acestea, poate cea mai importantă, a fost sportul.

Vezi și:

Lourdes Leon, adevărul despre relația cu mama ei: ”Mi-a controlat toată viața!” Cum a reușit să devină independentă

Etichete: khloe kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri