profimedia-0137152132
Divertisment

MR. BEAN'S HOLIDAY (2007) - ROWAN ATKINSON., Image: 137152132, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No merchandising or book covers. This is a publicly distributed handout. Access rights only, no license of copyright provided., Model Release: no, Credit line: STUDIO CANAL-UNIVERSAL FOCUS-WORKING TITLE FILMS - KEYTE, GILES - Album / Album / Profimedia

Transformarea lui Rowan Atkinson. Ce spune starul despre Mr. Bean, personajul care i-a adus faima mondiala

Primul episod din serialul de comedie al carui protagonist a fost Mr. Bean a fost difuzat pe data de 1 ianuarie 1990, iar ultimul pe 15 noiembrie 1995. Rolul i-a propulsat cariera lui Rowan Atkinson si l-a transformat intr-o emblema mondiala a Marii Britanii.

Poate ca nu multi isi amintesc, insa Mr. Bean a debutat ca serial. In cei 5 ani de difuzare, proiectul televizat a avut audiente uriase si a primit multe premii internationale. Au urmat alte doua lung metraje "Bean - O comedie dezastru", "Vacanta lui Mr. Bean", un serial de animatie si un serial "how to".

Mr. Bean este unul dintre cele mai indragite personaje de comedie din istorie, dar potrivit lui Rowan Atkinson, povestea acestuia a ajuns la final de drum.

"Ma indoiesc ca va mai aparea vreodata, dar niciodata nu se stie. Niciodata sa nu spui niciodata. (...) S-a ajuns intr-un punct in care putem spune ca s-a facut cam tot ce se putea face cu el", a spus Rowan Atkinson in cadrul unui interviu televizat.

Desi efortul sau pentru conturarea lui Mr. Bean s-a incheiat, actorul s-a intors pe marile ecrane cu "Johnny English Strikes Again", al treilea film din seria al carei erou este mereu agent secret din intamplare.

In 2018, comedia a facut incasari de 158,970,776 milioane de dolari la nivel mondial - un real succes.

Nu multi stiu, insa Rowan Atkinson este pasionat de automobilism, a scris numeroase articole pentru revista britanica Car si detine cateva masini de curse. Cand nu joaca, el isi cultiva acest hobby.

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store. Vezi chiar acum ce alte filme și seriale sunt disponibile!

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri