priscilla presley elvis presley
Divertisment

Priscilla Presley și Elvis / Getty Images

Transformata complet de operatiile estetice. Cum arata Priscilla, fosta sotie a lui Elvis Presley

Fosta sotie a lui Elvis, Priscilla Presley, a recunoscut ca a fost victima unor interventii nereusite, facute de o persoana necalificata in domeniu.

Vedeta in varsta de 74 de ani a admis ca obrajii ei arata diform deoarece un doctor fals i-a facut injectii cu silicon care i-au remodelat aspectul natural.

Cat despre aspectul de ceara al chipului ei, specialistii speculeaza ca acesta se datoreaza unor interventii cu laser si unei serii de injectii cu botox, pe care Priscilla si le-ar fi facut pentru a scapa de riduri.

Modelata de Elvis pentru a fi "sotia perfecta pentru el", femeia a cochetat cu modelling-ul din adolescenta si a impresionat cu trasaturile ei simetrice si atragatoare.

Chiar si asa, ea nu aparea niciodata nemachiata in fata sotului: "Unii oameni nu pot sa faca fata adevarului. Intotdeauna aveam un pic de machiaj cand Elvis era acasa", a spus Priscilla intr-un interviu mai vechi. "El nu voia sa ma vada cand ma imbrac, voia sa vada rezultatul final", a mai spus fota sotie a cantaretului.

Pe masura ce a trecut timpul, iar cei doi au divortat, femeia nu s-a putut impaca cu imbatranirea si a acceptat sa apeleze la ajutorul plasticienilor.

In ultima vreme, aspectul ei a devenit aproape bolnavicios, ceea ce i-a facut pe internauti sa imprastie zvonuri legate de sanatatea precara a Priscillei. Aceasta i-a asigurat insa ca se simte foarte bine: "Nu sunt pe moarte, iar memoria mea e grozava. Nu ma bagati in mormant inca, mai am multe de facut in viata asta. Nu stiu de unde apar zvonurile astea...", a scris ea.

Cum a devenit Priscilla cunoscuta

Priscilla a fost casatorita cu Elvis din 1967 pana in 1973, iar dupa moartea sa, in 1977, a transformat casa natala a starului din Memphis, Tennessee, intr-un muzeu si destinatie turistica de mare succes.

In anii ’80 -’90, Priscilla s-a bucurat de succes in calitate de actrita, in franciza "The Naked Gun", precum si la TV cu un rol recurent in telenovela primetime "Dallas".

Dupa ce l-a cunoscut pe cantaret cand avea 14 ani, iar el 24, Priscilla s-a casatorit cu starul, care a tratat-o mai mereu ca pe o "nevasta-trofeu".

Dupa nenumarate indiscretii, Priscilla a decis sa-l paraseasca pe Elvis, spunand ca nu era deloc fericita in casnicia cu el si ca mariajul la o varsta atat de frageda a facut-o sa se simta ca intr-o cusca.

"Nu l-am parasit fiindca nu il mai iubeam, ci fiindca el avea sansa sa exploreze lumea, iar eu nu", a spus fosta sotie a Regelui Rock'n Roll.

Viata regretatului Elvis Presley va fi transpusa in curand pe marile ecrane, intr-un film regizat de Buz Luhrmann. Toata lumea se intreaba cine va juca rolul Priscillei, iar femeia a spus ca ii place Lana del Rey si nu ar deranja-o ca artista sa o joace in lung-metraj.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Hepta & Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?