Tyra Banks
Divertisment

Desi s-a retras de ceva vreme din modeling, Tyra Banks nu a refuzat propunerea de a poza in costum de baie venita din partea revistei Sports Illustrated.

Tyra Banks a pozat in costum de baie pentru Sports Illustrated. A recreat o coperta de acum 23 de ani

Desi s-a retras de ceva vreme din modeling, Tyra Banks nu a refuzat propunerea, venita din partea revistei Sports Illustrated, de a poza in costum de baie.

Acum in varsta de 45 de ani, Tyra a pozat pentru prima data pentru prestigioasa publicatie in 1997, cand era la apogeul carierei, fiind si primul model de culoare care aparea singur pe coperta revistei. Cu un an inainte, aparuse pe coperta aceleiasi reviste, impreuna cu o colega de breasla.

In decursul celor 23 de ani trecuti de la acel moment, Tyra a devenit mama, vedeta de televiziune, antreprenor si activist cu influenta, dar si-a pastrat formele atragatoare. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Pentru noua sedinta foto care a avut loc in Bahamas, Tyra a inlocuit costumul de baie rosu cu buline cu unul galben si minuscul, care-i vine senzational.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„N-am crezut niciodata ca va fi posibil sa ai 45 de ani si sa apari pe coperta acestei reviste”, a declarat Tyra Banks pentru Sports Illustrated.

Tyra Banks si-a inceput cariera in modelling pe vremea cand era adolescenta si a pozat pentru aproape toate revistele de moda. In 1993 a semnat un contract cu CoverGirl si a devenit inger Victoria's Secret.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri