27th National Memorial Day Concert Rehearsals
Divertisment

Photo by Paul Morigi/Getty Images for Capitol Concerts

Un muzician celebru, surprins cu amanta mai tânără cu 21 de ani decât el. Cine este femeia care i-a sucit mințile

Tenorul Alfie Boe este din nou în centrul atenției. După nenumărate acuzații de infidelitate din partea soției sale, acesta a fost surprins în compania unei tinere de doar 25 de ani, fashion blogger cunoscut.

Potrivit The Sun, tenorul, în vârstă de 46 de ani, a fost surprins în compania lui Liv Knight-Butler, în timp ce ieșeau dintr-un restaurant din vestul Londrei.

Alfie Boe, 46, enjoys 'dinner date with Liv Knight-Butler, 25, amid claims he cheated on his wife' The opera singer, 46,...

Posted by Education for all on Sunday, 27 September 2020

Aceste imagini au fost surprinse la doar o lună de când Sarah, cea care i-a fost soție pentru 16 ani, l-a acuzat că l-a surprins în compania altei femei și, mai mult de atât, l-a prins folosind o aplicație de dating.

”Au zâmbit toată seara. Au vorbit, au râs și păreau foarte relaxați. Alfie a fost cel care a condus discuția și s-a chinuit să impresioneze.”, a povestit un martor.

Liv are nu mai puțin de 35.000 de urmăritori pe Instagram, unde obișnuiește să-și etaleze fizicul impresionant postând imagini sexy, în care apare în lenjerie intimă.


Credit foto: Facebook

Alfie este căsătorit cu Sarah, alături de care are o fetiță de 12 ani, Grace și Alfred, de opt ani. Aceștia și-au petrecut perioada de carantină în locuința lor din Costwolds, însă relația dintre ei s-a răcit în ultima perioadă, bărbatul fiind acuzat că se întâlnea cu femei tinere în secret.

Etichete: sotie , scandal , amanta , sarah , alfie boe

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri