Demi Moore,Scout Larue Willis
Divertisment

Demi Moore,Scout Larue Willis, Foto: Profimedia

Una mai frumoasă ca alta. Demi Moore și fiica ei au atras toate privirile cu ținutele purtate la Săptămâna Modei de la Paris

Demi Moore și fiica ei, Scout Willis, se numărat printre celebritățile care participă la defilările marilor case de modă ce au loc în timpul Săptămânei Modei de la Paris, iar ținutele purtate au întors cu siguranță privirile celor din jur.

Actrița din Ghost, în vârstă 58 de ani, a demonstrat în nenumărate rânduri că are un simț estetic incredibil și chiar a defilat, la începutul acestui an, pe podiumul de modă Fendi la Săptămână Modei din Paris.

Aflată de data aceasta de partea celor care admiră creațiile purtate de modelele de pe catwalk, Demi Moore a impresionat într-o salopetă neagră, cu un decupaj adânc în zona bustului, pe care a accesorizat-o cu o geacă tip bomber, în valoare de 1,750 de dolari, ochelari tip aviator, cizme de cauciuc și o geantă neagră.

Demi Moore

Citește și: Fiica lui Steve Jobs, debut la Săptămâna Modei de la Paris. A cucerit privirile într-o fustă mini

Nici fiica ei nu a fost mai prejos. Scout Willis, în vârstă de 30 de ani, este leită tatălui ei, actorul Bruce Willis, însă când vine vorba de stilul vestimentar, aceasta moștenește cu siguranță simțul estetic al mamei sale.

Demi Moore, Scout LaRue Willis

Îmbrăcată într-o ținută similară cu cea a lui Demi Moore, formată dintr-un top scurt, tip bustieră, o pereche de pantaloni largi, albi, un sacou supradimensionat și sandale cu plasă, Scout a părut mai degrabă sora actriței.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, fermecătoare acum, superbă și în urmă cu 30 de ani. Imagini rare din serialul care i-a adus celebritatea

Vedetele de la Hollywood s-au strâns în număr mare în orașul parizian pentru Săptămână Modei, unde fie au defilat pe podium, cum este cazul actriței Hallen Mirren și a rapperului Offset, sau au făcut parte din public precum Cardi B, Demi Moore și fiica sa, Paris Jackson și mulți alții.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri