kate middleton printul william fotografii familie
Divertisment

Familia duciilor de Cambridge s-a distrat pe cinste in gradina pe care Kate Middleton a decorat-o pentru concursul de peisagistica "Chelsea Flower Show". Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis au alergat in picioarele goale, s-au dat in leagane si s-au jucat strangand frunze si nuieluse.

Vacanța lui Kate Middleton si Prințul William. Unde și-au dus copiii anul acesta

Ducele și Ducesa de Cambridge au ales una dintre destinațiile familiale preferate ale lui William pentru a-și petrece vacanța de vară alături de copiii lor.

Potrivit publicațiilor britanice, ei și-au petrecut săptămâna în Tresco, Insulele Scilly, la Dolphin House - o proprietate cu șase dormitoare deținută de Prințul Charles. William obișnuia să-și petreacă vacanțele din copilărie acolo și a promis în 2016 că vrea să revină cu propria sa familie.

Insula are 175 de rezidenți și este accesibilă doar pe mare sau prin aer, astfel că Ducii au ajuns acolo cu elicopterul. Dolphin House, proprietatea la care s-au cazat, se află la doar câțiva metri de mare, iar copiii s-au bucurat de peisaj și nisip alături de William și Kate.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Familia a fost văzută plimbându-se cu bicicleta în jurul insulei și discutând cu locuitorii.

Tresco este o destinație familiară pentru William, care a fost fotografiat acolo în 1989, împreună cu prințesa Diana, prințul Charles și prințul Harry. Într-o bună zi, el va moșteni acest domeniu, care face parte din Ducatul Cornwallului și este deținut de tatăl său, Prințul Charles.

Se spune că fiul cel mare al Dianei a ales Insulele Scilly nu doar pentru a-și aminti cu drag de copilărie, ci și pentru că vrea să știe cât mai multe despre proprietățile aflate în grija tatălui său.

Când Charles va prelua tronul Marii Britanii, William va deveni Duce de Cornwall și va trebui să administreze Ducatul oferit de Elisabeta a II-a, bunica lui.

Foto: Getty, Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?