The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds And Snakes Premiere - LA
Divertisment

Adriana Lima, la premiera 'The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds And Snakes'. Profimedia

Val de comentarii după apariția Adrianei Lima cu fața transformată. Modelul a reacționat: Acesta este chipul unei mame obosite

Adriana Lima a reacționat după valul de comentarii de care a avut parte pe rețelele sociale, în urma apariției ei cu chipul complet transformat, la premiera filmului „Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes” din Los Angeles.

Supermodelul și-a surprins total fanii cu schimbările majore la nivelul feței.

„N-aș fi crezut că este aceeași persoană”, a scris cineva pe X, în timp ce alții au speculat că modelul brazilian în vârstă de 42 de ani ar putea avea „fața umflată” de la o procedură cosmetică, precum un „lifting facial” sau de la „fillere”. Altcineva a scris: „O, nu! Ce si-a facut la față?! Și de ce????? Era perfectă înainte”.

În urma discuțiilor din online, cu privire la aspectul ei, Adriana a reacționat pe Instagram, deranjată de speculațiile cu privire la operațiile estetice.

„Acesta este chipul unei mame obosite, mamă a unei adolescente, a doi preadolescenti, a unui băiat activ, a unui copil de 1 an care învață să meargă și a trei câini... mulțumesc pentru griji”, a notat ea în descrierea unui selfie în care apare fără machiaj.

Paulina Porizkova, cu și fără machiaj, la 58 de ani. Imaginile sunt virale: „Frumusețea nu are nevoie de filtre!”

369409413_1062091128143108_5859929757431952193_n
Adriana Lima. Instagram: Adriana Lima

Au fost și fani care au susținut-o pe Lima, considerând „răspunsul la aceste critici” drept „realitatea vieții unei mame care jonglează cu numeroase responsabilități”. 

În 2017, Lima a dezvăluit că și-a dorit mereu ca „oamenii să o privească dincolo de fizicul ei”.

Adriana Lima
Adriana Lima. Profimedia

Adriana Lima. Profimedia

Recent, ea a explicat că maternitatea a schimbat „totul” în viața sa, deoarece regimurile ei de frumusețe și îngrijire au dispărut „pe fereastră”, pentru a se concentra asupra copiilor ei.

Totuși, a completat ea, „pe măsură ce au crescut cele două fiice ale mele mi-am dat seama că ele copiază multe din ceea ce fac eu, multe dintre obiceiurile mele și este important pentru mine să mă asigur că le copiază pe cele bune”.

 

Etichete: adriana lima

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?