BeFunky-collage (9)
Divertisment

Vanessa, văduva lui Kobe Bryant, scandal uriaș cu mama ei. Femeia a izbucnit în lacrimi: ”M-a dat afară din casă!”

Vanessa, văduva legendarului Kobe Bryant, este în centrul unui scandal uriaș, după ce mama ei a acuzat-o că a dat-o afară din casă.

Vanessa Bryant a trecut prin momente dramatice la începutul anului, când și-a pierdut soțul și fiica în urma unui accident aviatic, iar acum aceasta este acuzată de mama ei pentru comportament nepotrivit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sofia Laine, mama Vanessei, a făcut dezvăluiri tulburătoare în cadrul unui interviu, ea mărturisind că fiica ei a dat-o afară din casă și, de asemenea, i-a cerut să-i returneze o mașină.

Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat între cele două femei înainte de a se ajune la aceste discuții. Ultima apariție a acestora a fost de Ziua Recunoștinței, imaginea fiind postată pe Instaram, anul trecut, în noiembrie.

Potrivit Daily Mail, surse apropiate celor două au dezvăluit că Sofia o ajuta pe Vanessa să-și crească cei patru copii - Natalia, 17 ani, Bianka, trei ani și Capri, șapte luni.

”Vanessa e foarte apropiată de mama ei, care a ajutat-o să depășească momentele grele din ultimele săptămâni”, povestea un apropiat al celor două la scurt timp după moartea lui Kobe Bryant.

”Mi-a spus: ”Am nevoie să pleci din casa asta”. De asemenea, mi-a spus că vrea să-i înapoiez mașina.”, a mărturisit mama Vanessei, în lacrimi, în cadrul unui interviu în cadrul emisiunii ”El Gorda y La Flaca”.

Vedeta NBA, Kobe Bryant, 41 de ani, a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbușit în orașul Calabasas din California, potrivit New York Post. Una dintre fetele lui Kobe Bryant, Gianna Maria, denumită și GiGi, în vârstă de 13 ani, se afla alături de tatăl ei la bordul elicopterului, în momentul prăbușirii. Cei doi au murit, împreună cu celelalte trei persoane din aeronavă.

Golden State Warriors v Los Angeles Lakers

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri