costume de baie
Divertisment

Vedete care isi expun silueta in cele mai provocatoare costume de baie. Cum s-au pozat pentru Instagram

Pentru ca cea mai buna metoda de a-i face pe admiratori sa revina pe profilul lor de Instagram consta in incarcarea fotografiilor in costum de baie, vedetele nu se sfiesc sa-si imortalizeze singure siluetele.

De la cantarete, la modele si vedete de reality show, divele nu se dau in laturi de la un selfie veritabil in costum de baie.

Unele chiar se inteleg cu prietenii sau chiar angajatii publicatiilor mondene si se lasa fotografiate in ipostaze provocatoare, care sa ii atraga pe fani pe profilurile lor de Instagram. Iata cateva exemple:

  • Kendall Jenner

Kendall este super-modelul familiei Kardashian-Jenner si paseste frecvent pe podiumurile celor mai mari marci de moda din lume. La 24 de ani, ea este protagonista unor pictoriale indraznete, care ii scot in evidenta atuurile fizice.

  • Olivia Culpo

Olivia a fost desemnata Miss Universe in 2012, iar de cand a predat coroana si responsabilitatile aferente acestui titlu se imbraca si pozeaza provocator.

  • Emily Ratajkovski

Modelul de 28 de ani a debutat in videoclipul "Blurred Lines", unde a filmat topless. Dupa o aparitie la fel de indrazneata alaturi de Ben Affleck in filmul "Gone Girl", Emily a inceput sa promoveze intens linii de costume de baie sau haine sumare.

  • Kim Kardashian

Desi a promis ca nu va mai fi poza sexy, Kim Kardashian vrea sa-si vanda linia de lenjerie modelatoare asa ca face compromisuri. Cand merge la plaja, ea are grija sa le arate fanilor de pe Instagram ce costume de baie si-a ales.

  • Kimberly Garner

Kimberly Garner este vedeta de reality show si designer britanic de costume de baie. A devenit celebra datorita aparitiilor intr-o serie de emisiuni controversate, iar ca sa-si vanda creatiile pentru plaja, defileaza chiar ea in ele de fiecare data cand are ocazia.

  • Candice Swanepoel

Supranumita "The Body", Candice a prezentat lenjerie intima pentru celebrul brand Victoria's Secret ani la rand. Ulterior, si-a creat propria linie si se foloseste de popularitatea de care se bucura pe retelele de socializare pentru a le arata fanilor ce modele mai lanseaza.

  • Kylie Jenner

A fost desemnata "cea mai tanara miliardara pe cont propriu" din lume, dupa ce brandul ei de cosmetice a inregistrat profit de peste un miliard de dolari. Kylie are doar 22 de ani, dar isi permite orice investitie - inclusiv cele in costume de baie scumpe, luxoase si extravagante.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri