simona vs bianaca
Divertisment

Vedetele despre care nu stiai ca sunt rude. Ce legatura e intre Debbie Reynolds, Carrie Fisher si Billie Lourd

Iata o lista cu celebritati care sunt inrudite cu personalitati istorice. Nu sunt multi cei care stiau aceste detalii despre familiile din care provin.

Debbie Reynolds, Carrie Fisher si Billie Lourd

Iata trei generatii de actrite care au marcat prin rolurile lor. Reynolds a aparut in filme ca "Singin’ In the Rain", "In & Out" sau "The Unsinkable Molly Brown", in timp ce Carrie Fisher a adus-o la viata pe Printesa Leia in saga "Star Wars". Billie Lourd incearca sa le calce pe urme celor doua si a jucat pana acum in cateva filme si seriale de succes in SUA.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Abraham Lincoln si Tom Hanks

Pe linie materna, Tom Hanks este un var indepartat al unuia dintre cei mai cunoscuti presedinti Americani: Abraham Lincoln. E o diferenta dintre

Charlie Chaplin si Oona Chaplin

Mama ei este Geraldine Chaplin, iar bunicul ei Charlie Chaplin. Oona este cunoscuta pentru rolul Talisei Maegyr din "Game of Thrones", dar a marcat aparitii si in The Crimson Field si Taboo.

Janet Leigh si Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis este fiica celebrei Janet Leigh. Janet a intrat in istoria cinematografiei dupa scena celebra a asasinatului din "Psycho", filmul lui Alfred Hitchcock.

Marlon Brando si Tuki Brando

Viata lui Tuki Brando nu a fost deloc usoara. Tatal lui a fost ucis chiar inainte sa se nasca, iar mama lui si-a luat viata cand avea cinci ani. Bunicul lui, celebrul Marlon Brando, nu l-a inclus in testamentul lui, insa in ciuda greutatilor Tuki a studiat Medicina si isi face un nume in lumea modei.

Anne Gwynne si Chris Pine

Chris Pine este un celebru actor american care i-a calcat pe urme bunicii sale, Anne Gwynne. Si tatal lui este celebru, Robert Pine fiind la randul sau actor.

Clark Gable si Clark James Gable

Clark James Gable este nepotul actorului care a facut furori in filmul "Pe aripile vantului". Star de cinema, model si antreprenor, juniorul s-a facut remarcat dupa ce a prezentat un reality show numit "Cheaters".

Foto: Getty & Bored Panda

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri