venus williams
Divertisment

Venus Williams, elegantă pe covorul roșu de la gala Oscar 2022 / Foto: Profimedia

Venus Williams, accident vestimentar la Oscar 2022. Rochia extrem de decoltată i-a jucat feste sportivei

Venus și Serena Williams au participat la gala premiilor Oscar 2022 din postura de producătoare ale filmului care i-a adus o statuetă lui Will Smith pentru cel mai bun actor în rol principal. Îmbrăcate elegant, în rochii lungi și decoltate, cele două au fost foarte atente să nu lase la vedere mai multă piele decât și-ar fi dorit, însă Venus nu a putut evita un accident vestimentar ce a fost surprins și pe camere.

Citește și: Serena și Venus Williams s-au lăsat pozate în costume de baie. Surorile tenismene, la ora de sinceritate: “Nu am fost niciodată libere”

Serena și Venus Williams

"King Richard" este pelicula despre tatăl celor două staruri ale tenisului mondial, așa că sportivele nu puteau lipsi de la gală. În momentul în care Will Smith le-a mulțumit pentru încrederea de a-l lăsa să-l interpreteze pe Richard Williams, camerele au fost îndreptate în public, la Venus și Serena, moment în care ochii vigilenți ai celor de acasă au observat că rochia lui Venus i-a jucat veste și i-a dezgolit puțin mai mult bustul. Aceasta a ținut cumva mâinile peste decolteu, însă despicătura ținutei a fost mai generoasă decât anticipa aceasta.

De câteva ori, pe parcursul serii, sora mai mare a Serenei Williams a fost surprinsă în timp ce-și aranja rochia, atentă mai ales să nu arate mai mult decât ar fi vrut.

venus si serena williams

Multiple medaliate olimpice, câștigătoare de turnee de Grand Slam și surori unite, Venus și Serena Williams s-au implicat și în producerea filmului despre familia și viața lor, "King Richard", care-l are în centru pe Will Smith, laureat al unui premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

Citește și: Serena Williams și-a etalat formele voluptoase la Săptămâna Modei de la Paris. Jucătoarea de tenis a arătat spectaculos

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri