Private Audiences With The Queen 2019
Divertisment

LONDON, ENGLAND - JULY 11: Queen Elizabeth II greets the new Dean of the Chapel Royal Right Reverend Dame Sarah Mullally, and outgoing Dean of the Chapel Royal the Right Reverend Lord Chartres during a private audience at Buckingham Palace on July 11, 2019 in London, England. (Photo by Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Images)

Verigheta reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii are o inscripție secretă și doar trei persoane cunosc semnificația ei 

Verigheta reginei Elisabeta a-II-a a Marii Britanii are o inscripție secretă și doar trei persoane știu semnificația ei. Mai mult, aceasta nu-și scoate niciodată prețiosul inel de pe deget, se arată în noua biografie „Prince Philip: A Portrait of the Duke of Edinburgh”, notează People.

Prințul a dorit ca verigheta acesteia să conțină un mesaj/simbol special care să-i aducă mereu aminte de el.

„Prințul Philip nu a fost nevoit să acopere cheltuiala cu verighetele, pentru că oamenii din Țara Galilor au furnizat aurul galez din care e făcut inelul”, a scris autoarea Ingrid Seward, în cartea Prince Philip: A Portrait of the Duke of Edinburgh.

„Regina nu-și scoate niciodată verigheta, iar în interiorul acesteia este gravată o inscripție. Nimeni nu știe care este simbolul/mesajul, în afară de ea, Phillip și cel care a gravat inelul”.

De la nunta reginei mamă, în 1923, familia regală a folosit pentru verighete doar aur galez. Prințesa Eugenie și Meghan Markle au urmat și ele tradiția de aproape 100 de ani. La fel și Kate Middleton, când s-a căsătorit cu prințul William în 2011.

Cea care s-a abătut de la regulă a fost prințesa Beatrice care a dorit verighetă din platină pentru a o asorta cu inelul de logodnă.

profimedia-0255469913

Philip a avut un cuvânt important de spus și în ceea ce privește designul inelului de logodnă. 

Mama sa, prințesa Alice of Battenberg, i-a dăruit o tiara încrustată cu diamante și aquamarine ca dar de nuntă. Philip a apelat apoi la un bijutier local pentru a înlocui diamantele din tiară în inel.

Regina Elisabeta (94 de ani) și prințul Philip (99 de ani) au părăsit castelul Balmoral din Scoția, luna trecută, după ce vacanța de vară s-a încheiat, și au revenit la reședința Sandringham din Norfolk. Potrivit reprezentanților casei regale, intenția reginei este de a se întoarce la Windsor, luna aceasta, și de a merge la palatul Buckingham din Londra pentru „audiențe și angajamente selectate”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri