meghan markle
Divertisment

Meghan Markle / Getty Images

Vesti proaste primite de Meghan Markle la scurt timp dupa mutarea in LA. A pierdut audierea cu o publicatie britanica

Inca din perioada in care erau considerati membri activi ai Familiei Regale Britanice, Meghan Markle si Printul Harry au dat in judecata o publicatie mondena britanica. Recent, fosta ducesa a primit vesti proaste legate de audierea premergatoare procesului.

Potrivit Harper's Bazaar, Meghan a pierdut prima audiere si a primit verdictul in Los Angeles, unde locuieste acum cu Printul Harry si fiul lor, Archie.

In ciuda acestui prim obstacol, actrita nu renunta si vrea sa continue lupta dupa ce judecatorii s-au pronuntat impotriva unei parti din acuzatia sa.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Meghan Markle a dat in judecata editorii pentru ca au publicat extrase din ceea ce numeste o scrisoare "privata si confidentiala" pe care i-a trimis-o tatalui ei, Thomas Markle, in august 2018, inainte de casatoria cu Printul Harry.

Instanta a anulat anumite acuzatii pe care actrita le aducea publicatiei, ceea ce inseamna ca "atunci cand dosarul va fi judecat, judecatorului nu i se va cere sa se pronunte daca editorii au actionat necinstit, au urmarit o agenda negativa impotriva lui Meghan sau au starnit intentionat probleme intre Ducesa de Sussex si tatal ei, Thomas Markle."

Se pare ca in timpul audierii premergatoare procesului, publicatia a subliniat ca echipa lui Meghan nu avea suficiente dovezi prin care sa demonstreze ca intentiile editorilor au fost lipsite de onestitate.

"Principala acuzatie se refera in continuare la publicarea a cinci articole care dezvaluie cuvintele si informatiile extrase din scrisoarea scrisa de reclamanta tatalui sau in august in 2018", a concluzionat Instanta dupa audiere.

Ca raspuns, echipa juridica a lui Meghan, firma de avocatura Schillings, a lansat o declaratie: "Hotararea de astazi arata foarte clar ca elementele de baza ale acestui caz nu se schimba si vor continua in aceeasi directie. Drepturile ducesei au fost incalcate; granitele legale din jurul vietii private au fost traversate. Ca parte a acestui proces, am subliniat extremele la care publicatia a folosit tactici distorsive, manipulative si necinstite fata de Ducesa."

"Consideram ca onestitatea si integritatea sunt esentiale si ca au lipsit din partea publicatiei", stipuleaza declaratia.

Procesul propriu-zis urmeaza sa aiba loc pana la sfarsitul acestui an sau la inceputul lui 2021.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri