Victoria Beckham
Divertisment

Mereu atentă la imaginea ei, Victoria Beckham a fost protagonista unui accident vestimentar./ Foto: Profimedia

Victoria Beckham a avut de furcă din cauza unei rochii mult prea scurte. Gafa vestimentară, surprinsă de paparazzi

La câteva zile după ce a fost soacră mare, Victoria Beckham a avut parte de o vacanță relaxantă la bordul iahtului familiei, alături de soțul ei și de mai mulți prieteni. Mereu atentă la felul în care arată și cum se prezintă chiar și într-un cadru informal, fosta membră a trupei Spice Girls a avut de furcă din cauza unei rochii mult prea scurte, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă.

Au vrut să scape de ochii iscoditori, așa că membrii familiei Beckham și-au luat câțiva prieteni pentru a petrece momente frumoase, de liniște și socializare la bordul iahtului lor de cinci milioane de lire sterline, cu ocazia zilei de naștere a Victoriei. Chiar și așa, David, sărbătorita și invitații lor au fost pozați din toate unghiurile de fotoreporterii care le-au luat urma și pe ambarcațiunea de lux.

Victoria Beckham

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu bretele subțiri și foarte scurtă, Victoria a fost protagonista unui accident vestimentar care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. Relaxată pe canapea, aceasta a uitat preț de câteva secunde de ținuta ei și a ridicat unul dintre picioare, moment imortalizat de paparazzi. Și-a dat seama repede de gafă, așa că a început să tragă din răsputeri de rochia minusculă, pentru a se acoperi cât de cât.

Victoria Beckham

Victoria Beckham a purtat un colier de două milioane de lire sterline la nunta fiului ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Nunta de 4 milioane de dolari. Fiul lui David Beckham s-a căsătorit cu fata unui miliardar. Nicola Peltz, superbă în rochia de mireasă

Victoria a strălucit la propriu și la figurat la nunta fiului ei cel mare, Brooklyn, cu Nicola Peltz, fiica unui miliardar american. Fosta cântăreață devenită designer și-a gândit singură rochia argintie, însă ceea ce a atras atenția a fost colierul purtat, cu un diamant imens, ce are o valoare de două milioane de lire sterline.

Soția lui David Beckham ea a dezvăluit că rochia cu bretele subțiri și dantelă în jurul bustului a fost realizată în atelierul din Londra al brandului pe care-l deține, fiind prima rochie couture a acestuia.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri